Πόλεμος στο Ιραήλ: Η τελευταία ανάρτηση της 30χρονης Γερμανίδας που σκότωσε η Χαμάς – Πότε είχε επισκεφθεί την Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας με καταγωγή από το Ισραήλ και τη Γερμανία από μέλη της Χαμάς το βράδυ του Σαββάτου 8/10.

Η 30χρονη κοπέλα απήχθη από μέλη της Χαμάς, λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Γάζα, ενώ σε βίντεο που διέρρευσε φαίνονταν η 30χρονη Shani Louk μόνο με τα εσώρουχα σε καρότσα ενός αγροτικού οχήματος με στρατιώτες της Χαμάς και τους Παλαιστίνιους να το μεταφέρουν το σώμα της ως τρόπαιο.

Δραματικές ήταν οι εκκλήσεις της μητέρας της από τη Γερμανία, η οποία είδε σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τους άνδρες της Χαμάς να περιφέρουν πάνω σε καρότσα φορτηγού το άψυχο και ημίγυμνο πτώμα της κόρης της.

 

Η τελευταία ανάρτηση της 30χρονης

Η τελευταία ανάρτηση της Shani Louk στο Instagram είχε γίνει πριν από αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει με ένα μαύρο φόρεμα 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shan (@shanukkk)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 30χρονη πριν από 8 μήνες είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα. Όπως θα δεις, είχε αναρτήσει και σχετικές φωτογραφίες στο instagram από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη μαζί με φίλο της.

Ποια ήταν η Shani Louk 

Η Shani Louk λάτρευε τη μουσική και επισκέφθηκε το Ισραήλ για ένα μουσικό φεστιβάλ. Τα τατουάζ στο σώμα της είναι αυτά που οδήγησαν τους φίλους και τους συγγενείς της στην ταυτοποίηση της μέσω των βίντεο. 

Επίσημη ταυτοποίηση από τις ισραηλινές αρχές δεν έχει γίνει, όμως η μητέρα της 30χρονης, δείχνοντας το διαβατήριο της κόρης της, απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να της επιστραφεί η σορός της κόρης της.

Όπως ανέφεραν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Shani βρέθηκε στο Ισραήλ με γκρουπ τουριστών, ενώ συγκεκριμένα στα νότια της χώρας είχε πάει για να παρακολουθήσει ένα υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ. Ήταν μία από τους εκατοντάδες που πήραν μέρος στο ρέιβ πάρτι όπου έκαναν έφοδο οι άνδρες της Χαμάς.

 

Read More

And More