Πόλεμος στο Ισραήλ: Σοκάρει το βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της 30χρονης Γερμανίδας που δολοφόνησε η Χαμάς

Η τραγική ιστορία της 30χρονης Γερμανίδας, Shani Louk, με καταγωγή από το Ισραήλ που δολοφόνησε η Χαμάςμε φριχτό τρόπο στην σφαγή στο μουσικό φεστιβάλ της Γάζας έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο μα ακόμα πιο συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές της πριν ξεκινήσει η επίθεση.

Η 30χρονη κοπέλα απήχθη από μέλη της Χαμάς, λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Γάζα, ενώ σε βίντεο που διέρρευσε φαίνονταν η 30χρονη Shani Louk μόνο με τα εσώρουχα σε καρότσα ενός αγροτικού οχήματος με στρατιώτες της Χαμάς και τους Παλαιστίνιους να το μεταφέρουν το σώμα της ως τρόπαιο.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media η Shani Louk χορεύει ανέμελη με κάποιες κοπέλες και πλήθος κόσμου στο φεστιβάλ που γινόταν στη Γάζα στην πλευρά του Ισραήλ λίγο πριν μέλη της Χαμάς επιτεθούν εκεί και προκαλέσουν ένα απίστευτο μακελειό.

Η 30χρονη χορεύει ανέμελη και η χαρά είναι διάχυτη στο πρόσωπό της. Τραγουδάει και χορεύει. Χαμογελάει. Δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που θα επακολουθήσει. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι λίγο μετά θα έβρισκε φριχτό θάνατο από τα μέλη της Χαμάς, που έκαναν επίθεση στο Ισραήλ.

Φρικιαστικές εικόνες που βγήκαν στο φως από τη Χαμάς λίγο μετά την εισβολή στο Ισραήλ δείχνουν το άψυχο κορμί της σε μια καρότσα ενός αυτοκινήτου με μέλη της Παλαιστιανιακής οργάνωσης. Περιφέρουν τη σορό της ως τρόπαιο. Άνθρωποι ακόμα και παιδιά πλησιάζουν τη σορό. Πανηγυρίζουν, φτύνουν το άψυχο κορμί, που είναι μόνο με τα εσώρουχα.

 

Read More

And More