Πωλίνα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια που πέρασε – Πού βρίσκεται τώρα ο γιος της

Δύσκολες ώρες πέρασε η Πωλίνα, αλλά ευτυχώς όλα τελείωσαν τώρα και εκείνη νιώθει πια απίστευτη ανακούφιση, αφού ο γιος της είναι καλά και βρίσκεται ασφαλής στη Γλασκώβη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε χάσει τα ίχνη του παιδιού της από το βράδυ της Κυριακής και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Ο 21χρονος που σπουδάζει στη Γλασκώβη θα επέστρεφε στην Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε, ωστόσο, δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση. Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από την αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol.

Ευτυχώς η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο γιος της αντιμετώπισε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα που δεν το επέτρεψε να επικοινωνήσει με τους γονείς του και να τους ενημερώσει πως δεν θα έρθει στην Αθήνα, ώστε να μείνουν ήσυχοι. Ευτυχώς, όμως, τώρα είναι όλα καλά και ο Αποστόλης είναι ασφαλής στη Γλασκώβη.


Σε φωτογράφισ που είχε κάνει με τον γιο της

Ήρεμη πια η Πωλίνα, μάλιστα ανέβασε και ένα συγκινητικό μήνυμα για τον γιο της, τη βοήθεια των φίλων του και τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε στο Facebook:

“Χίλια ευχαριστώ παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου… Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη… Και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο… μια τεράστια αγκαλιά. Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…”.

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα σε ευχή φίλης της να πάνε όλα καλά, η Πωλίνα απάντησε πως όλα τέλειωσαν καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More