Πωλίνα Φιλίππου – Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Τα πρωτότυπα κεράσματα που προσφέρουν σε όσους τους επισκέπτονται στο μαιευτήριο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά “Το καφέ της Χαράς“, και ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι, μετά από εννέα μήνες αναμονής, κρατά πλέον στην αγκαλιά του την μικρή του πριγκίπισσα, η οποία θα πάρει το όνομα Αθηνά, από την γιαγιά της.

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε η όμορφη μανούλα μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κόρη τους, μέσα από το μαιευτήριο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια με ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς τους έπεσα… βροχή.

Ωστόσο, η Πωλίνα δεν σταμάτησε μόνο σ’ αυτή την ανάρτηση. Λίγες ώρες αργότερα, επανήλθε με νέο post στα stories της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα υπέροχα γλυκά που είχε στο δωμάτιό της, προκειμένου να κερνάει όσους τους επισκέπτονται για να τους ευχηθούν από κοντά και να δουν το μωράκι τους.

Όπως θα δείτε παρακάτω, πρόκειται για πολύχρωμα μπισκότα με ζαχαρόπαστα, σε σχήμα κορώνα, ζιπουνάκι και αρκουδάκι, πάνω στα οποία αναγράφεται ή το όνομα της μπέμπας ή το αρχικό γράμμα αυτού, δηλαδή το “Α”. Φανερά ενθουσιασμένη, λοιπόν, τα φωτογράφησε μέσα στο καλάθι που ήταν και τα δημοσίευσε ευχαριστώντας το “Nice to sweet you” που τα δημιούργησε με πολλή αγάπη.

Read More

And More