Πολλοί οι μνηστήρες για το «My name is Erl» !

Πολλοί οι μνηστήρες για το «My name is Erl» ! | tlife.gr

Την μερίδα του λέοντος στο νέο πρόγραμμα του Mega όπως σας έχουμε ξανά πει ,κρατούν απο Οκτώβρη για ακόμα μία χρονιά οι σειρές …εισαγωγής ! Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού έχουν προτιμήσει και φέτος να εμπιστευτούν σενάρια του εξωτερικού και να τα διασκευάσουν αλά ελληνικά, απο το να συνεργαστούν με έλληνες σεναριογράφους σε καθαρά δικές τους τηλεοπτικές ιδέες .

Μία ,λοιπόν, απο τις πλέον πολυσυζητημένες σειρές εισαγωγής του Mega, είναι η σειρά , «My name is Erl» .Μία σειρά για την οποία έγινε ευθύς εξ΄ αρχής πολύς λόγος, απο την στιγμή που ήταν μία σειρά της οποίας ο πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν προορισμένος για τον Πέτρο Φιλιππίδη !

Στην πορεία ,όμως, τα σχέδια άλλαξαν . Βλέπετε, οι άνθρωποι του καναλιού της Μεσογείων μελέτησαν λίγο πιο προσεκτικά το σενάριο και είδαν πως η σειρά απαιτεί έναν πιο νέο ηλικιακά ηθοποιό, με αποτέλεσμα να μην καταλήξουν στον ταλαντούχο κύριο Φιλιππίδη.

Ετσι, μετά απο αυτή τους την απόφαση ξεκίνησε κι ένα απίστευτο …γκραν-πρι, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος. Σε πρώτη φάση το όνομα αυτό που έπαιζε δυνατά, ήταν το όνομα του Γιώργου Χρυσοστόμου. Στην συνέχεια ,όμως, και πάλι τα σχέδια άλλαξαν και τώρα τον συγκεκριμένο ρόλο διεκδικούν τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όσο και ο Αρης Σερβετάλης .

Το τι θα γίνει τελικά μόνο ένας Θεός και το Mega ξέρουν, αν και λόγοι βιασύνης δεν υπάρχουν …Ετσι κι αλλιώς απ ΄ότι έχει ακουστεί το «My name is Erl» δεν θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού απο Οκτώβρη, αλλά πάει για Γενάρη.

READ more