Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή της Christina Aguilera

Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος της Christina Aguilera είναι γεγονός. H αγαπημένη τραγουδίστρια παρουσιάzει το ολοκαίνουριο single «Accelerate» και να ανακοινώνει την κυκλοφορία του 8ου ολοκληρωμένο δίσκου της με τίτλο «Liberation».

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα της και βρέθηκε στους προβολείς από πολύ μικρή μαζί με άλλους μελλοντικούς αστέρες της μουσικής. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια άρχισε να δουλεύει στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας και σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την RCA Records. Το ολοκληρωμένο ντεμπούτο της συνδυάστηκε με επιτυχίες που κατέκτησαν το Νο1, όπως τα «Genie In A Bottle», «What A Girl Wants» και «Come On Over (All I Want Is You)».

Ξεχώρισε από τις υπόλοιπες φωνές, έγινε pop icon και της αποδόθηκε ο τίτλος «πριγκίπισσα της pop» στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, ένα Latin Grammy και διαθέτει ένα αστέρι με το όνομά της στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood.

Η αρχή για το νέο της άλμπουμ γίνεται με το single «Accelerate» όπου η Christina Aguilera συνυπογράφει μεταξύ άλλων, με τον πολυβραβευμένο και πολυσυζητημένο Kanye West, έναν από τους κορυφαίους πολυνίκεις στα χρονικά των Βραβείων Grammy. Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Kanye West και Eric Danchick.Στο «Accelerate» συναντάμε στα vocals 2 διάσημους ράπερ, τον Ty Dolla $ign και τον 2Chainz, σε ένα ιδιαίτερα  βίντεο. Το φλερτ με την R&B είναι παραπάνω από προφανές…

Το επερχόμενο άλμπουμ «Liberation», θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Ιουνίου από την RCA Records / Sony Music και θα περιέχει 15 τραγούδια συνολικά.

Εκτός από τη συνάντηση με τους Ty Dolla $ign και 2Chainz, συμπεριλαμβάνεται μία σύμπραξη με την pop star Demi Lovato στο «Fall In Line» και μία συνύπαρξη με τις ανερχόμενες Keida και Shenseea στο «Right Moves».

Read More

And More