Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο!

Η Κύπρος είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης αμέτρητες φορές τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Αυτή τη φορά θα βρεθεί και πάλι στη Λεμεσό για μια live εμφάνιση και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλη προσμονή στους θαυμαστές του.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά θα πραγματοποιηθεί, στις 18 Φεβρουαρίου, στο Colosseo. Οι Κύπριοι θα γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με ένα εκρηκτικό live party από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει!

Η άφιξή του στο νησί θα γίνει σε μία πολύ έντονη περίοδο αφού θα είναι σε εξέλιξη οι Προεδρικές εκλογές της Κύπρου. Αυτός είναι και ο λόγος που η Περέλαση Καρναβαλιών ίσως μεταφερθεί πιο νωρίς αλλά το επίσημο κλείσιμο  της Αποκριάς θα γίνει με το μοναδικό live περφορμανψε του Σάκη. Θα έχει ερμηνεύσει τις μεγαλές επιτυχίες του καθώς και το νέο του τραγούδι “Εγώ στα έλεγα” που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εμφανίσεις του στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Estate. Μαζί του η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Read More

And More