Πολυβραβευμένες ξένες σειρές έρχονται στο νέο πρόγραμμα της ΝΕΤ !

Με την πολυβραβευμένη βρετανική σειρά εποχής «Downton Abbey», το δανέζικο πολιτικό δράμα του Ανταμ Πιρς «Borgen», το ερωτικό δράμα «Parade’s end» με τον Ρούπερτ Εβερετ , τη νέα επιτυχία του BBC «Call The Midwife» και το ριμέικ της κλασικής σειράς του ’70 «Upstairs-Downstairs», η ΝΕΤ καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο νέο της πρόγραμμα που δεν μιλάει… τουρκικά, αλλά άπταιστα εγγλέζικα!

Οι πέντε νέες σειρές θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Οκτώβρη, ενώ ήδη από τη συχνότητά της ΝΕΤ μεταδίδονται τα σχετικά τρέιλερ. Πρόκειται για τέσσερις βρετανικές σειρές εποχής και ένα σύγχρονο πολιτικό δράμα δανέζικης παραγωγής. Το Borgen που αναφέρεται στο «Κάστρο» όπως λέγεται και αλλιώς το παλάτι του Cristiansborg στην Κοπεγχάγη όπου στεγάζεται το Κοινοβούλιο, το γραφείο του πρωθυπουργού και το ανώτατο δικαστήριο της Δανίας. πραγματεύεται τη φανταστική ιστορία της Μπιργκίτε Μάιμποργκ, μιας χαρισματικής πολιτικού, που γίνεται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στη Δανία.

Και από το κάστρο της Κοπεγχάγης, η ΝΕΤ μας ταξιδεύει στην επαρχία του Γιόρκσαϊρ, στο κάστρο των Κρόλεϊ όπου μια οικογένεια και οι υπηρέτες της ζουν τα απομεινάρια μιας μέρας στο Downton Abbey, μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες φρέσκιες σειρές του BΒC που έχει ήδη οπαδούς στη χώρα μας.

Το ναυάγιο του Τιτανικού, ο A’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η περίοδος του Μεσοπολέμου επηρεάζουν τις ζωές των ηρώων στην πιο δημοφιλή σειρά για το 2011 με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων ΕΜΜΥ για μη αμερικανική σειρά.

Στην περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου μας μεταφέρει η δεύτερη σειρά εποχής της ΝΕΤ, το «Parade’s end». Η Ρεμπέκα Χολ, ο Μπένετικτ Κούμπερμπαχ, ο Ρούπερτ Εβερετ και η Μιράντα Ρίσταρντσον πρωταγωνιστούν στο ρομαντικό δράμα εποχής που ξεκίνησε να προβάλλεται στο BBC μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Πίσω στον χρόνο μας ταξιδεύει και η σειρά «Upstairs-Downstairs», που μοιάζει με το «Downton Abbey» και τοποθετείται χρονικά στο 1939 με τους αριστοκράτες Μπέλαμι (Upstairs) και τους υπηρέτες τους (Downstairs) που ζουν στην περιοχή του Ιτον. Φετινής σοδειάς είναι και η σειρά «Call The Midwife» με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ και την Τζέσικα Ρέιν που ξεκίνησε να μεταδίδεται από το BBC τον Γενάρη του 2012.

Η σειρά, που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50 όπου μια 23χρονη μαία πηγαίνει να εργαστεί σε μια κλινική του Ανατολικού Λονδίνου.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More