Πόπη Γαλετσά: Η εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας που έκλεψε τις εντυπώσεις! [pics]

Η Πόπη Γαλετσά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Μετά την οριστική αποχώρησή της από το reality μόδας του STAR, η μελαχρινή καλλονή επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Θεσσαλονίκη, κοντά στους ανθρώπους που αγαπά και τόσο της έλειψαν όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι.

Αυτές τις μέρες, η Πόπη βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς αύριο θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM και στον οποίο θα δώσουν το “παρών” όλα τα κορίτσια που πέρασαν φέτος από το reality μόδας. Μάλιστα, έχει ακόμα έναν σοβαρό λόγο, καθώς η Κέισι, η οποία είναι μια από τις τρεις φιναλίστ, είναι η καλύτερη φίλη της και θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της.

Το βράδυ της Τρίτης, η 29χρονη πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Αποδεχόμενη το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στο Σύνταγμα, όπου δείπνησε μαζί με πρώην συμπαίκτριές της και πέρασε μαζί τους μερικές όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Με το total black look της, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η Πόπη μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, καθώς είναι μια εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα.

Δες τις φωτογραφίες:

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Πόπη Γαλετσά – Γκλόρια Ντενίκη

Γκλόρια Ντενίκη – Πόπη Γαλετσά

Εμμανουέλα Μάινα

Read More

And More