Η Αγγελική Ηλιάδη για πρώτη φορά παραδέχτηκε on camera πως είχε κακοποιηθεί σωματικά και ψυχολογικά από τον Μπάμπη Λαζαρίδη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήτανε πέντε χρόνια πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά για μένα, κατά τα οποία είχα απομακρυνθεί από την οικογένειά μου. Στην αρχή από επιλογή, στη συνέχεια ήθελα να είμαι μαζί τους αλλά δεν μπορούσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στο podcast «Unblock» με την Ελίνα Παπίλα, 18 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία.
Η πρώτη αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη
Το TLIFE επικοινώνησε με την τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία, πριν από την σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη, έχοντας αποκτήσει τον γιο τους, Βασίλη Λαζαρίδη
Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν θέλησε να πάρει θέση στα λεγόμενα της Αγγελικής Ηλιάδη αλλά αρκέστηκε να πει: «Δεν ήμουν μπροστά και δεν θα πάρω καθόλου θέση στις δηλώσεις της»
Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη
«Είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές να φύγω, αλλά υπήρχαν απειλές, υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δηλαδή είχα ένα μωρό στην αγκαλιά μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω κάτι. Πάρα πολύ σκληρό για ένα κορίτσι 24 χρονών να το περνάει αυτό, και να μην ξέρει αν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Πολλές φορές φοβόμουνα και για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αγγελική Ηλιάδη πρόσθεσε κλείνοντας το θέμα: «Έλεγα ότι καλά να πάθεις τώρα. Αφού εσύ επέλεξες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, κάτσε και φάτο τώρα, όλο αυτό που συμβαίνει. Αφού εσύ το επέλεξες. Γιατί να σε βοηθήσει κάποιος; Για ποιο λόγο; Το σκεφτόμουνα και αυτό. Λάθος. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το εξής: Στην αρχή σε χτυπούν και μετά πέφτουν στα γόνατα και κλαίνε και ζητάνε συγγνώμη με λυγμούς και σου λένε δεν θα το ξανακάνω. Και εσύ πέφτεις στην παγίδα. Μπορεί να πέσεις στην παγίδα αρκετές φορές.
Μου συνέβη και εμένα αυτό αρκετές φορές, έπεσα στην παγίδα. Και πάντα έλεγα από μέσα μου και ήλπιζα ότι… να, μπορεί να μην ξαναγίνει, μπορεί να το μετάνιωσε. Όταν όμως ένας άντρας σηκώσει μία φορά χέρι σε μια γυναίκα, θα το κάνει για πάντα. Τέλος».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
