Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι σχέσεις της σήμερα με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και η επικοινωνία με την Αγγελική Ηλιάδη

Για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την οικογένεια του συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια από τη ζωή, μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Δε θέλω να απολογούμαι γι’ αυτά. Θα μιλήσω τώρα τελευταία φορά και δε θα ξαναπώ κάτι. Υπήρξε ένα ενδιαφέρον να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου… ο Μπάμπης είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι και ο πατέρας του Βασίλη μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου κλείσει το στόμα και να μου πει τι θα πω εγώ για το διάστημα που ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου και δε θα απολογηθώ και γι’ αυτό σε κανέναν, ούτε θα πάρω την άδεια κανενός.

Σε τι προσβάλλω τον Μπάμπη; Έχω μιλήσει εγώ ποτέ άσχημα για τον Μπάμπη; Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους και για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη. Είχα καλές σχέσεις με την κουνιάδα και την πεθερά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται, εκείνοι τρώγονται μαζί μου» ανέφερε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Στη συνέχεια, η Πόπη Μαλλιωτάκη αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει σήμερα με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη λέγοντας, «Μέχρι πρότινος, η μια αδερφή του Μπάμπη με έπαιρνε τηλέφωνο, μου μίλαγε. Η μητέρα του δεν μπήκε ποτέ σε κόπο να πάρει, όχι εμένα, το εγγόνι της. Ο Βασίλης μετά από δική μου πίεση την έχει πάρει κάποιες φορές, εκείνη δεν τον πήρε ποτέ… Εγώ έχω επικεντρωθεί στη ζωή μου, το παιδί μου και τη δουλειά μου. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε για μένα.

Είχα πληγωθεί πολύ όταν ο Μπάμπης με χώρισε για την Αγγελική Ηλιάδη, ένας χωρισμός είναι πάντα ένας χωρισμός, ειδικά όταν έχεις και παιδί…. Είναι ντροπή τους γιατί το παιδί τα ακούει όλα αυτά… Μέσα μου δεν τους κρατάω κακία, τους αγαπάω αυτούς τους ανθρώπους. Και μόνο που είναι γονείς του Μπάμπη εγώ τους αγαπάω».

Τέλος, η Πόπη Μαλλιωτάκη αναφέρθηκε και στη σχέση της με την μετέπειτα σύντροφο του Μπάμπη Λαζαρίδη, Αγγελική Ηλιάδη.

«Με την Αγγελική Ηλιάδη μιλάμε, έχουμε καλές σχέσεις. Με τον Μπάμπη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Με την Αγγελική δεν είχαν παντρευτεί αλλά ήταν μαζί και απέκτησαν και ένα παιδί. Μιλάνε τα δυο αδέρφια. Στην αρχή υπήρχε μια παγωμάρα αλλά τώρα έχουμε μιλήσει, τα έχουμε λύσει και είναι όλα καλά» είπε.

Read More

And More