Πόπη Μαλλιωτάκη: «Παρουσιαστής άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί μου μπροστά στη σύζυγό του…»

Στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σπουδές της στη Νοσηλευτική, τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, τα παιδιά και τους δύο γάμους της, καθώς και σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό με παρουσιαστή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

 

Είστε μία γοητευτική γυναίκα και στον χώρο σας, του τραγουδιού, το φαινόμενο των ανήθικων προτάσεων και της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι δυστυχώς συχνό. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Θεωρώ πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε επάγγελμα κάνει κάποιος. Απλώς στον χώρο του θεάματος παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της δημοσιότητας. Κατά καιρούς μου έχει συμβεί να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν αφήνω πολλά περιθώρια και σαν χαρακτήρας σε κάποιον να επεκταθεί και να γίνει χυδαίος. Ωστόσο, έχει τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση μία φορά, όταν ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και ο παρουσιαστής άρχισε να γίνεται… ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί μου στον καναπέ που καθόμουν δίπλα του, μπροστά στη σύζυγό του. Αισθάνθηκα αμήχανα και τον απέφυγα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Όταν τελείωσε η εκπομπή, ο ίδιος το συνέχισε λέγοντας πως θα μπορούσε να με βοηθήσει και στη δουλειά μου. Ήταν η μοναδική φορά που ήρθα αντιμέτωπη με κάτι που δεν περίμενα και δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, το χειρίστηκα και δεν υπήρξε συνέχεια.

Read More

And More