Πόπη Τσαπανίδου: «Είμαι έγκυος στα δίδυμα… Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω»

Πόπη Τσαπανίδου: «Είμαι έγκυος στα δίδυμα…  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω» | tlife.gr

Για το πείσμα και την επιμονή της να καταφέρει όλα όσα ονειρευόταν, μίλησε μέσα από ένα post ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα που είχε τα δεύτερα γενέθλιά της, η μεγάλη της κόρη και όσο ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της.

Η ιστορία και οι δυσκολίες που συνάντησε η δημοσιογράφος, είναι γνωστές και φυσικά απέδειξε πως ό,τι είχε στο μυαλό της, το πραγματοποίησε.

https://www.instagram.com/p/BgDgR8qjpr-/

Δες τι έγραψε μεταξύ άλλων:

Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: «watch me». Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου. Αφορμή για το post αυτό και την αναδρομή στο παρελθόν μου είναι το παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say…»

https://www.instagram.com/p/BgDxLROj9i3/

READ more