Πόπη Τσαπανίδου: Τέλος η δημοσιογραφία για την παρουσιάστρια! Αυτό είναι το νέο επάγγελμά της

Πόπη Τσαπανίδου: Τέλος η δημοσιογραφία για την παρουσιάστρια! Αυτό είναι το νέο επάγγελμά της | tlife.gr

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες που έχουν περάσει ποτέ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και ασχολείται με το διαδίκτυο. Ωστόσο, μία συνέντευξή της ήρθε να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε. Η Πόπη Τσαπανίδου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real Life» και αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό βήμα που θα κάνει στην ζωή της.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη»,ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

Όπως όλα δείχνουν, η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε να βάλει μια τελεία στην δημοσιογραφική καριέρα της και να μπει σε νέα μονοπάτια!

READ more