Πόπη Τσαπανίδου: Χαρακτηριστικά “κλικ” από το τρέιλερ του “Live U”!

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημέρα πρεμιέρας του “Live U” και της Πόπης Τσαπανίδου έχει ξεκινήσει, γι ΄αυτό και το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής είναι έτοιμο, προκειμένου να μας ενημερώσει για το φρέσκο ραντεβού μας με την γνωστή δημοσιογράφο. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί ακριβώς!

Ετσι, την περασμένη Τετάρτη η Πόπη Τσαπανίδου έκανε ένα μίνι μαραθώνιο στις γειτονιές της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου τρέιλερ της εκπομπής «Live U».

Στο τρέιλερ πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος. Ο άνεργος νέος, που προσπαθεί να αποκατασταθεί επαγγελματικά, η μητέρα, που θέλει να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της, οι ηλικιωμένοι, που ζητούν σεβασμό για όσα έχουν προσφέρει.

Η Πόπη γίνεται ένα με το πλήθος, ακούει τα προβλήματά τους, τις απόψεις τους, τα όνειρα τους, τις διεκδικήσεις τους, τα σχέδια τους, τα έργα τους, πότε με προβληματισμό, πότε με χαμόγελο, πάντα όμως με την αισιόδοξη προσέγγιση πως μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και ιδέες.

Για τις ανάγκες του τρέιλερ, η Πόπη βρέθηκε στον ΟΑΕΔ της Καλλιθέας και μιλάει με τους άνεργους, που προσπαθούν να βρουν δουλειά και να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία.

Επόμενη στάση, ο Φλοίσβος στο Φάληρο, όπου συνάντα μια νεαρή μητέρα με τα παιδιά της και ακούει τα προβλήματά, που αντιμετωπίζει.

Μια… φασαριόζικη παρέα συνταξιούχων, είναι οι επόμενοι συνταξιδιώτες της Πόπης, που εκφράζουν τους δικούς τους προβληματισμούς.

Στο σταθμό του τραμ, η Πόπη κατευθύνεται σε έναν νέο προορισμό, στον παλιό ιππόδρομο, εκεί όπου θα κτιστεί ένα νέο κέντρο πολιτισμού. Φορώντας το ειδικό προστατευτικό κράνος, συναντά έναν εργοδηγό, που την ξεναγεί στο χώρο και της εξηγεί την υλοποίηση του έργου.

Στη Νέα Σμύρνη συναντά το τοπικό Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενώ ετοιμάζονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στον Κεραμεικό, συναντά μια παρέα φοιτητών, που μιλάνε για τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και την αγωνία τους για το επαγγελματικό τους αύριο στην Ελλάδα.

Μια καταγραφή της ελληνικής πραγματικότητας με αμεσότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο κάθε ηλικίας.

Η Πόπη Τσαπανίδου έφτασε στο κανάλι νωρίς το πρωί για να επιμεληθούν οι συνεργάτες της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Η διάθεση όλων ήταν «ανεβασμένη», παρά το δύσκολο πρόγραμμα, που τους περίμενε. Η παρουσιάστρια, η ομάδα της παραγωγής αλλά και οι τεχνικοί, με τη σκηνοθέτη Κατερίνα Βάχλα να έχει τη γενική ευθύνη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Read More

And More