Πόπη Χατζηδημητρίου: Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη και η ερώτηση που της κάνουν συνεχώς και τη θεωρεί απαράδεχτη! (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε «Πάμε Δανάη!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που κάνει επιλεκτικά πια εμφανίσεις στην τηλεόραση, αναφέρθηκε στο lockdown και τον σύντροφό της, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι κατά καιρούς και τη θεωρεί απαράδεκτη.

Η Ποπη Χατζηδημητρίου παραδέχθηκε ότι στην πρώτη καραντίνα κούρεψε το σύντροφό της: «Κάποια στιγμή παίρνω ψαλίδι του λέω: Θα κάτσεις; Και μου λεει: Θα κάτσω. Ο καημένος μετά φόραγε σκουφί» και σημείωσε: «η κλεισούρα της καραντίνας δοκιμάζει πράγματα. Η φέρνει πιο ή απομακρύνει. Εμάς μας έφερε πιο κοντά».

Για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ανάγκη της Ελένης να μείνει εκτός. Ένιωσα ότι ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα. Να αποτοξινωθεί, να ασχοληθεί με τα παιδιά της… Το θεωρώ φυσιολογικό».

Τέλος, δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να ερωτάται σε συνέντευξη μια γυναίκα άνω των 30 αν σκοπεύει να κάνει παιδί. «Τη θεωρώ τη μεγαλύτερη αδιακρισία που υπάρχει».

Δες το βίντεο:

Read More

And More