Πόρτα στις «Νοικοκυρές» ρίχνει ο ΑΝΤ1 !

Πόρτα στις «Νοικοκυρές» ρίχνει ο ΑΝΤ1 ! | tlife.gr

Θα πάνε του χρόνου, δεν θα πάνε του χρόνου, θα πάνε του χρόνου, δεν θα πάνε του χρόνου… Ε, ναι ,λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι, οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1, ευτυχώς δεν θα μας κρατήσουν συντροφιά και του χρόνου.

Ναι, ευτυχώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ουσιαστικά όλο το χειμώνα ασχολήθηκε με την τηλεοπτική απεικόνιση του απόλυτου τίποτα, δεν θα βρίσκεται και για δεύτερη χρονιά στους δέκτες μας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα λείψουν από τις οθόνες μας, άλλα τρισάθλια, φθηνιάρικα, ανάλογου τύπου ριαλιτο-προγράμματα, αλλά όπως και να το κάνουμε ,όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα.

Ετσι, λοιπόν, μπορεί κάποιες από τις πρωταγωνίστριες της εκπομπής να ισχυριζόντουσαν δεξιά και αριστερά πως το «The Real Housewives of Athens» θα συνέχιζε ακάθκετο την τηλεοπτική του πορεία, οι υπεύθυνοι του καναλιού ,όμως, μας δηλώνουν «πως αν και αρχικά είχε τεθεί η σκέψη οι «Νοικοκυρές» να πάνε και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, τελικά αποφασίσαμε, να μην τις εντάξουμε στο πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012…»

Ολα αυτά φυσικά που σας λέω, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, γιατί μέχρι να φτάσουμε στα τέλη του καλοκαιριού, όπου θα έχουν κλειδώσει οριστικά και τα πάντα, καλό είναι να κρατάμε… μικρό καλάθι !

READ more