Portia De Rossi: Η σύζυγος της Ellen DeGeneres, κατηγορεί διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Harvey Weinstein και ο Kevin Spacey είναι μερικοί από τους ισχυρούς άνδρες του Hollywood που κατηγορήθηκαν για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Στην “μαύρη λίστα” έρχεται να μπει και ο γνωστός ηθοποιός, Steven Seagal, ο οποίος κατηγορείται από την Portia De Rossi για σεξουαλική παρενόχληση.

Η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος της παρουσιάστριας, Ellen De Generes, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, περιέγραψε την δική της δυσάρεστη εμπειρία με τον χολιγουντιανό σταρ.

“Στην τελευταία μου οντισιόν για την ταινία με τον Steven Seagal, βρέθηκα στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε χημεία στην ταινία, με έβαλε να κάτσω και τότε ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Έτρεξα και κάλεσα την μάνατζέρ μου. Ατάραχη, μου απάντησε “Ε, δεν ήξερα αν είναι ο τύπος σου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Portia στο Twitter. Μάλιστα, και η Ellen De Generes ανέβασε tweet για την γυναίκα της, γράφοντας “Είμαι περήφανη για εκείνη”.

Δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που κατηγορεί τον Steven Seagal για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και η Lisa Guerrero δήλωσε πρόσφατα στο Los Angeles Times πως είχε βρεθεί σπίτι του και την είχε υποδεχτεί φορώντας μόνο μία μεταξωτή ρόμπα. Μάλιστα, και η Jenny McCarthy κατηγόρησε το 1998 τον ηθοποιό πως την πίεσε να βγάλει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια ενός casting για μία ταινία.

Read More

And More