Πώς ανταπεξέρχονται οι celebrities σε μια δύσκολη μέρα; Ποιο είναι τα μυστικό τους για ενέργεια;

Πώς μπορεί η Madonna να τραγουδά επί σκηνής, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να παραμένει πάντα φρέσκια και λαμπερή. Τι κάνει η Demi Moore όταν θέλει να τονώσει λίγο τον οργανισμό της, εν όψει μιας απαιτητικής ημέρας; Τι κάνει η Beyonce για να έχει ανεβασμένη διάθεση όταν χορεύει οn stage; Πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι celebrities; Δεν είναι φορές που πιστεύεις πως έχουν επιστρατεύσει σωσίες τους για να τα βγάλουν πέρα με όλες τους τις υποχρεώσεις;

Ένας star χρειάζεται πάντα μια μικρή βοήθεια για να βγάλει σε πέρας το βαρύ πρόγραμμά του. Το διεθνές jet set έχει ανακαλύψει το μαγικό του φίλτρο για να έχει ενέργεια. Το μυστικό ευεξίας που βοηθά έναν celebrity να είναι σε φόρμα κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής μέρας…

Secret Revealed: Ποιο είναι αυτό το μαγικό ποτό των stars; Παρατηρήσαμε κάτι κοινό στις καθημερινές φωτογραφίες των επωνύμων που μας έδωσε την απάντηση… Και αυτό δεν είναι αλλο από το Red Bull!

Δες τους όλους στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

/
Gimme More Britney… Η πριγκίπισσα της pop (μη νοιάζεσαι και η βασίλισσα a.k.a. Madonna το ίδιο κάνει) με πιο casual εμφάνιση σε ένα από τα δεκάδες ταξίδια της για δουλειά.

/
Άλλη μια δύσκολη μέρα ξεκινά για την Demi Moore… Η ίδια δεν φαίνεται να ανησυχεί και μοιάζει έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα!

/
Everyday Madgie!!! H diva της pop κυκλοφορεί ανάμεσά μας και χρειάζεται ενέργεια για να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να είναι σε φόρμα.

/
Lindsay Lohan! Θέλει κουράγιο – και φυσικά ενέργεια και υπομονή – για να υποδυθεί με επιτυχία τον θρύλο του κινηματογράφου, Elisabeth Taylor.

/
Έχεις δει πόσο δυναμικά είναι τα χορευτικά της Be… επί σκηνής; Τι κι αν δεν έχει ακόμη συμπληρώσει ένα χρόνο από τότε που γέννησε, η εμφάνισή της είναι πάντα εντυπωσιακή και γεμάτη ενέργεια.

/
Εκρηκτική Jessica Simpson… Άλλη μια νέα μανούλα που ξέρει τον τρόπο να είναι σε φόρμα και να νιώθει ευεξία και ζωντάνια.

src=/files/Image/Fitness/2012/NEWS/11/RedBull/Redbull7.jpg
Η Christine Ricci κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τη θυμάσαι να παίζει στο Casper το φαντασματάκι;

/
Φιλαράκι… o Matthew Perry, ο Chandler από την θρυλική σειρά τα φιλαράκια έχει πάντα μαζί του κάτι να τον τονώσει…

/
Mario Lopez. Παρουσιαστής, γυμναστής και ηθοποιός ο σέξι Αμερικανός είναι ο συμπαρουσιαστής της Maria Menunos στην εκπομπή της στην αμερικανική τηλεόραση. Κι όπως βλέπεις ο fit Mario έχει επιλέξει το ποτό που του ταιριάζει.

src=/files/Image/Fitness/2012/NEWS/11/RedBull/Redbull1.jpg
Oύτε ο γοητευτικός Nick Lachey, ηθοποιός -έκανε ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά “Μάγισσες”- και τραγουδιστής αντιστάθηκε σε λίγη δόση ενέργειας…

Read More

And More