Πως διαμορφώνεται η βραδινή ζώνη των ιδιωτικών καναλιών λόγω απεργίας !

Τα… πάνω-κάτω έρχονται και σήμερα στην τιβιτσα μας, μετά την απόφαση των τεχνικών να προχωρήσουν και σε δεύτερη 24ωρη απεργία. Η απόφασή τους αυτή ,λοιπόν, ανακατεύει για τα καλά το πρόγραμμα της τηλεόρασης όλη μέρα – μιας και όπως ήδη σας έχω γράψει νωρίτερα, δεν θα βγουν στον αέρα ζωντανά προγράμματα – αλλά και τη… νύχτα.

Ετσι, για να ξέρετε το τι ακριβώς θα σας περιμένει στους δέκτες σας – με την καλή έννοια – από τις 8.00 το βράδυ και μετά, είπαμε να σας κάνουμε μία σύντομη ενημέρωση…

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα του Mega, στις 8.00 το βράδυ θα μεταδοθεί σε επανάληψη επεισόδιο της κωμικής σειράς του καναλιού , “Με λένε Βαγγέλη”, στις 9.00 μ.μ. ακολουθούν κανονικά οι “Βασιλιάδες”, μιας και λόγω της απεργίας ούτε και σήμερα θα μεταδοθεί η έκτακτη “Ανατροπή” με την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, στις 10.00 μ.μ. έρχεται σε επανάληψη βεβαίως – βεβαίως η “Κλινική Περίπτωση” και στις 11.10 μ.μ. θα προβληθεί η ξένη ταινία “Σε απόσταση βολής”.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, στις 8.00 μ.μ. θα δούμε για ακόμα μία φορά, ένα από τα επεισόδια του “Black Out” ή μάλλον όπως ακριβώς του ταιριάζει του… “Βλακ Out” σε επανάληψη, στις 9.00 μ.μ. την σκυτάλη θα πάρει κλασικά το “Galileo”, στις 10.00 μ.μ. θα βγει στον αέρα το “Laugh Attack”, στις 11.00 μ.μ. ο “Ελεύθερος και ωραίος” και στις 12.00 πονηρά θα μας κλείσει το μάτι ο Πέτρος Κωστόπουλος με το “Βράδυ” του.

Και στο στρατόπεδο του Alpha φυσικά έχουμε αλλαγές… Ετσι έχουμε και λέμε : Στις 6.00 μ.μ. θα μεταδοθούν σε επανάληψη οι “Οικογενειακές Ιστορίες”, οι οποίες λόγω απεργίας θα έχουν XL διάρκεια και θα βρίσκονται στον αέρα μέχρι τις 8.00 το βράδυ, στις 8.00 ακριβώς θα ακολουθήσει επανάληψη του “Κάτι Ψήνεται” και αμέσως μετά θα δούμε ακόμα ένα επεισόδιο του “Λαλέ, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη” (9.00 μ.μ.). Στις 9.45 μ.μ. θα ακολουθήσει η ξένη ταινία “Μάντεψε Ποιος” και τα μεσάνυχτα, θα μεταδοθεί ακόμα ένα επεισόδιο από το “Νόμος και Τάξη”.

Ανάλογα τροποποιείται φυσικά και το βραδινό πρόγραμμα του Star, όπου θα μπορέσουμε να δούμε για χιλιοστή ίσως φορά στις 7.30 μ.μ. την ξένη ταινία , “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή, Νο7”, (αν και πραγματικά δεν έχουν πια καμία σημασία τα… νούμερα), ενώ στις 9.00 μ.μ. ο τηλεοπτικός λόγος περνά στην εξαιρετικά πραγματικά ξένη σειρά “The Closer”, την οποία πιστέψτε με αξίζει τον κόπο κάποια στιγμή να παρακολουθήσετε, αν δεν το έχετε επιχειρήσει ,ήδη. Στις 10.00 μ.μ. ακολουθεί η ξένη ταινία “Σάρλοτ : η αραχνούλα” και στις 11.45 μ.μ. η ταινία “40 μέρες και 40 νύχτες”.

Read More

And More