Πώς είναι σήμερα η Αιμιλία Υψηλάντη; Δες την να κάνει πασαρέλα

Είναι μια από της μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στο πλευρό του Κώστα Βουτσά, του Λάμπρου Κωνσταντάρα και πολλών άλλων και ως σήμερα κάνει μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο. Ο λόγος για την Αιμιλία Υψηλάντη που ανέβηκε στην πασαρέλα και εντυπωσίασε.

Η πολύ αγαπητή ηθοποιός, λίγο μετά τα 70 της χρόνια έκανε μια guest εμφάνιση στο fashion show των Celebrity Skin και έκλεψε τις εντυπώσεις. Την ώρα που περπάτησε στην πασαρέλα το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ μετά το show στο Athens Xclusive Designers Week, πόζαρε για μια selfie με τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο.

#amazing #talented #legend #actress#friend #diva Aimilia Ipsilanti rocked the finale#of#celebrityskin #fashion #human #collection #at#axdw Respect

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Strepkos (@celebrityskinstrepkos) στις


Ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Νιώθω μεγάλη τιμή, που αυτή η ηθοποιός -θρύλος και diva Αιμιλία Υψηλάντη έκλεισε το fashion show μας”.

I feel so honoured that this living legend amazing actress and diva Aimilia Upsilanti did the finale of #celebrityskin #human #fashion #show #at #axdw

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Strepkos (@celebrityskinstrepkos) στις


Να σου θυμίσω πως από τις τελευταίες παραστάσεις που έπαιξε η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν “Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας”. Μάλιστα, όταν βρέθηκε μαζί με όλο το θίασο στη Θεσσαλονίκη είχε και μια μικρή περιπέτεια υγείας και κατέρρευσε, λόγω μιας ίωσης. (μάθε εδώ περισσότερα)

Τώρα όμως, είναι πια πολύ καλά και μάλιστα επέστρεψε δυναμικά!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Read More

And More