Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλη που έπαιζε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές

Πρόσφατα η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από βραδινή της έξοδο με την γνωστή ηθοποιό, Μαίρη Σταυρακέλη. Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης συνεργάζονται πολλά χρόνια και είναι πολύ καλές φίλες.

Η Μαίρη Σταυρακέλη στο παρελθόν συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως: Το καρέ της ντάμας, Οι τρεις χάριτες, Οι μάγισσες της Σμύρνης, Οι αγνοούμενοι, Κωνσταντίνου και Ελένης, Εμείς και εμείς, Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, Safe Sex, Επτά θανάσιμες πεθερές κ.α. Τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από το χώρο της τηλεόρασης και δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Καβογιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μάγισσες της Σμύρνης” στο Θέατρο Παλλάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με την ηθοποιό Μαίρη Σταυρακέλη από βραδινή τους έξοδο. Στην ανάρτησή της έγραψε: “Στην υγειά μας Μαράκι!!!”. Οι δύο φίλες ποζάρουν χαμογελαστές και όπως βλέπουμε είναι το ίδιο όμορφες στο πέρασμα του χρόνου.

Read More

And More