Πώς είναι σήμερα η Margaret Thatcher; Δες φωτογραφίες

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Margaret Thatcher. Η Σιδηρά Κυρία μετά από 20 χρόνια δυναμικής πορείας ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι σήμερα 86 χρόνων και απολαμβάνει τις μικρές καθημερινές συνήθειες των Άγγλων.
Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” την απαθανάτισε σε μια καθημερινή της βόλτα σε ένα από τα πάρκα του Λονδίνου, όπου κάθισε για να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα. Με ένα μακρύ παλτό και χαμηλά παπούτσια η Βαρόνη Thatcher, συνεχίζει να είναι κομψή και να προσέχει την εμφάνισή της, έχοντας όμως πια εγκαταλείψει τις γόβες και το αυστηρό ύφος της.

Μάλιστα, η πειθαρχημένη πολιτικός που είχαν φοβηθεί πολλοί ηγέτες άλλων χωρών ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη και δεν δίστασε να δείξει την τρυφερότητα της σε ένα σκυλί που βρέθηκε κοντά της στο πάρκο.
Μαζί της ήταν ένας από τους ανθρώπους εμπιστοσύνης της, που έχει τα τελευταία 10 χρόνια στο πλευρό της. Η Σιδηρά Κυρία πάντως αποκάλυψε για ακόμη μια φορά την ακλόνητη θέλησή της και προσπάθησε να αποβάλει κάθε στοιχείο αδυναμίας, αρνούμενη να κρατήσει ακόμη και το βοηθητικό μπαστούνι που είχε μαζί της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164