Πώς επέλεξαν να περάσουν οι celebrities την πρώτη ημέρα της καραντίνας

Το δευτερο lockdown είναι γεγονός από τις 6:00 το πρωί. Στη ζωή μας μπήκε ξανά ο τετραψήφιος αριθμός 13033 και τα sms, ενώ πρόκειται να μείνουμε πολλές ώρες στο σπίτι.

Αρκετοί Έλληνες celebrities ανεβάζουν απο το πρωί, στους λογαριασμούς τους στα social media, στιγμές από τη νέα καραντίνα τους. 

Η Δέσποινα Βανδή πέρασε την πρώτη μέρα μαζί με τον κολλητό της φίλο, Δημήτρη Γαλάνη.

Ο Σάκης Ρουβάς, όπως μας αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη με ένα story που ανέβασε στο Instagram, επέλεξε το πρωινό του Σαββάτου να έχει κάποιες δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέα με την Αναστασία, τον Απόλλωνα και την Αριάδνη έκαναν σκίτσα, ακολουθώντας τις οδηγίες από ένα βίντεο που παρακολουθούσαν. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν το πρωινό αγκαλιά στο κρεβάτι, βλέποντας μία σειρά στο Netflix.

Λίγο αργότερα, η Χριστίνα ανέβασε μία φωτογραφία που τη βλέπουμε να διαβάζει ένα βιβλίο κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα: “Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σήμερα ξεκινά άλλο ένα lockdown και προσπαθούμε όλοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την υγεία μας, την ψυχολογία μας, τις δουλειές μας, τη ζωή μας! Εύχομαι σε όλους μας υγεία και δύναμη”.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, αφού τα κομμωτήρια είναι και σήμερα ανοιχτά και πήγε να φτιάξει τα μαλλιά της.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να… μείνει σπίτι και να κάνει μάσκα ομορφιάς! 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έριξε στη μαγειρική: “Η σωστή η καραντίνα έχει εργατοώρες στην κουζίνα. Μέσα σε 24 ώρες κάνουμε το δεύτερο carrot cake”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε με μία φωτογραφία πως είναι σήμερα η διάθεση της, μετά το δεύτερο lockdown.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε τα σχέδια της κι έστειλε το δικό της μήνυμα: “Τι να κάνουμε τώρα; Είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει δεύτερη φορά στην ίδια χρονιά, αλλά θα το περάσουμε με υπομονή και κουράγιο! Τώρα τίθεται ένα θέμα, πρώτη μέρα καραντίνας τί να κάνω στο σπίτι; Ανακαίνηση έκανα, ντουλάπες έκανα, γενική κλπ… Δύο πράγματα έχουν μείνει, το στρώσιμο των χαλιών και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επειδή είναι νωρίς για το δέντρο, σήμερα έχει στρώσιμο χαλιών”, έγραψε. 

Και η Κατερίνα Γερονικολού έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους της πως περνάει την πρώτη ημέρα της καραντίνας.  

Η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισε να επιδείξει κι εκείνη τις μαγειρικές της ικανότητες: “Aρχίσαμε”, έγραψε με … νόημα. 

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε τη μέρα της κάνοντας τηλεσυσκέψεις…

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε μία φωτογραφία του σκύλου της κι έγραψε: “Τυχερούλη, θα με πας βόλτα-Μετακίνηση 6”.

Γυμναστική είχε το πρόγραμμα για την Βικτώρια Καρύδα. 

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε πως στην καραντίνα θα βάφεται!

Φαίνεται πως όλοι τους είναι “εκπαιδευμένοι” από την πρώτη φορά κι έχουν βρει τρόπους να περάσουν όσο γίνεται πιο ευχάριστα στο δεύτερο lockdown. 

Read More

And More