Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Κέλλυ Κελεκίδου! Δες video

Μια ξεχωριστή έκπληξη δέχτηκε για τα γενέθλιά της η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτήν την περίοδο τραγουδά μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Κώστα Καραφώτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη έσβησε τα κεράκια της τούρτας της πάνω στη σκηνή το περασμένο Σάββατο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλια της αγαπημένης του και γι’ αυτό οργάνωσε μια μικρή έκπληξη το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί που τραγουδούν. Ενώ, οι δυο τους βρίσκονταν στη σκηνή για να τραγουδήσουν ένα ντουέτο και ο Νίκος εμφανίστηκε κρατώντας στα χέρια του την τούρτα της και της τραγούδησε το “Happy Birthday”.
Την ίδια στιγμή ο Κώστας Καραφώτης, οι μουσικοί και οι συνεργάτες βρέθηκαν στην σκηνή και ευχήθηκαν στην γνωστή τραγουδίστρια, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Η Κέλλυ χάρηκε πολύ όταν είδε την τούρτα και τους ευχαρίστησε όλους λέγοντας: “Εγώ σας εύχομαι υγεία όλα τα άλλα έρχονται. Υγεία να έχετε και να κάνετε πολλά παιδιά”.
Στο κέντρο βρέθηκαν η αδελφή της και η μητέρα του Νίκου Κουρκούλη, στην οποία ο γνωστός τραγουδιστής αφιέρωσε ένα ποντιακό τραγούδι που είπε στη σκηνή
Δες το video του Τάσου Λεοντιάδη από τη βραδια:

Read More

And More