Πως ήταν η πρώτη πτήση για το “Πρωινό Μou” στους πίνακες τηλεθέασης ;

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για το “Πρωινό Mou” και πάντα μία πρεμιέρα – όπως και να το κάνουμε – έχει ενδιαφέρον ! Εχει ενδιαφέρον να δεις για το αν ο άλλος έχει τρακ, αγωνία, για το τι αλλαγές και εκπλήξεις σου έχει ετοιμάσει και γενικότερα για το τι σου έχει πει, μετά από τόσο καιρό που έλειπε από το τηλεοπτικό προσκήνιο.

Βέβαια, μία πρεμιέρα έχει ενδιαφέρον και την επόμενη μέρα, μιας και την επόμενη κυκλοφορούν, αυτά τα άτιμα… ραβασάκια της AGB με τις τηλεθεάσεις. Ετσι, σήμερα εννοείται πως πουρνό-πουρνό άνοιξα τα τεφτέρια μου για να δω αν καλοδεχτήκατε χθες τους… Σκορδο-Λιαγκαίους, ή αν τους γυρίσατε την πλάτη !

Φυσικά πρέπει να σας επισημάνω πως αυτή η πρεμιέρα του Γιώργου και της Φαίης ήταν μία εύκολη πρεμιέρα, μιας και βγήκαν στον αέρα του Mega, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κανείς αντίπαλος απέναντί τους, οπότε ήταν σαν να έπαιξαν χθες μόνοι τους μπάλα στους πίνακες τηλεθέασης.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί η Ελένη Μενεγάκη πια δεν είναι η πρωινή μας συνήθεια, αλλά προσπαθεί να γίνει η μεσημεριανή μας και το πολυσυζητημένο “Πρωινό ΑΝΤ1” του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, τραβάει αυλαία, την επόμενη Δευτέρα.

Αποτέλεσμα; Εννοείται πως η οικογένεια Λιάγκα έσκισε ! Το “Πρωινό Mou” κατά μέσο όρο έκανε ποσοστό τηλεθέασης 33,8% και ακολούθησαν: “ΣΚΑΙ Τώρα” με 13,7%, “Εδώ και Τώρα” με 13,5% και “Συμβαίνει Τώρα” με 9,4%. Στο νεανικά κοινά δε, το “Πρωινό mou” κινήθηκε ακόμα υψηλότερα φτάνοντας ακόμα και στο 43,3%!

Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν τα παιδιά και το πως θα μοιραστεί η πίτα της τηλεθέασης από ΄βδομάδα, όπου Mega και ΑΝΤ1 θα διασταυρώσουν κι επισήμως τα… ξίφη τους στον τηλεοπτικό αέρα !

Read More

And More