Πως μας αποχαιρέτησαν οι Καραμερο-Χαριτάτοι !

Πως μας αποχαιρέτησαν οι Καραμερο-Χαριτάτοι ! | tlife.gr

Με έκδηλη την συγκίνησή τους, σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος έριξαν την αυλαία του «10 με 1 μαζί», βάζοντας ουσιαστικά και μία τελεία στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό τους ταξίδι.

Βλέπετε, τα αγόρια του ΑΝΤ1 δεν τα κατάφεραν φέτος να βγουν νικητές στην αναμέτρησή τους με την AGB, γεγονός το οποίο αποδείχθηκε και… μοιραίο, με την έννοια πως οι Αντεννικοί αποφάσισαν για του χρόνου να προχωρήσουν σε μία νέα πρωινή, σύνθεση και σε έναν νέο, πρωινό σχεδιασμό εκπομπής.

Ετσι, ο Γιώργος και ο Σπύρος μετά από δύο χρόνια, αποχώρησαν από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και θέλησαν αυτή τους την αποχώρηση, να την κάνουν, κρατώντας ψηλά το κεφάλι και τονίζοντας αρκετές φορές πως σε αυτό το συγκεκριμένο τέλος, δεν υπάρχουν πικρίες, παρά μόνο ευχαριστώ !

Βλέπετε, η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, ήταν μία δύσκολη σεζόν, με αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να ακούγονται και να γράφονται για εκείνους και για τις σχέσεις τους με το κανάλι, διάφορα.

Το σημερινό αντίο των παιδιών, ξεκίνησε με το να ευχαριστούν πολύ, όλους τους συνργάτες τους, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Φυσικά δεν παρέλειψαν να κάνουν μία ιδαίτερη αναφορά στην αρχισυντάκτριά τους, λέγοντας μεταξύ άλλων :

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Ευανθία, για την στήριξή της, τόσο απέναντι σε μας, όσο και απέναντι προς όλη την ομάδα. Σε μία δύσκολη πραγματικά χρονιά, εκείνη έβαλε πάρα πολλές φορές πλάτη και την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι ΄αυτό από την καρδιά μας και να της ζητήσουμε και ένα συγνώμη για όποια φθορά μπορεί να προκαλέσαμε στην ψυχή της…»

Στην συνέχεια ο Σπύρος φρόντισε να διευκρινήσει :

«…Δεν είμαστε απογοητευμένοι σήμερα, τώρα που φτάσαμε στο τέλος. Ηταν μία δύσκολη χρονιά αυτή για εμάς, αλλά είχε και πάρα πολλές ωραίες και ευχάριστες στιγμές. Ξέρετε, στην επιτυχία όλοι χαίρονται, όταν όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε αλλάζει και το σκηνικό… Να ξέρετε πως ότι κάναμε φέτος, το κάναμε με καθαρή ψυχή, με απίστευτο πάθος και αλήθεια…»

Με ειλικρίνεια θέλησε να πει και το δικό του αντίο ο Γιώργος στους τηλεθεατές ,αφήνοντας να εννοηθεί, πως αυτό το αντίο, είναι ουσιαστικά και ένα αντίο, προς την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1…

«Στον ΑΝΤ1 ήρθα 19 χρονών και μάλλον φεύγω στα 37 μου. Μπορεί αυτή η σύμβαση εργασίας να τελειώνει, δεν τελειώνει ,όμως, κι αυτή η σχέση ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και νιώθω πως όπως ήρθα, φεύγω… Φεύγω ατσαλάκωτος. Από αυτήν εδώ την εκπομπή πήρα πάρα πολλά και θέλω να πω, πως σε αυτό το φινάλε δεν υπάρχουν πικρίες…»

Πολλά ευχαριστώ ήταν και οι τελευταίες κουβέντες του Σπύρου, ενώ με μία μεγάλη αγκαλιά και με ένα μεγάλο ευχαριστώ, θέλησαν να αποχαιρετήσουν και ο ένας τον άλλο λέγοντας χαρακτηριστικά ο ένας στον άλλο, «σ ΄ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου» ,ενώ φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν πως πάνω απ ΄όλα «η ζωή είναι δρόμος…» !

READ more