Πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ;

Καθαρή Δευτέρα χθες για το Mega, Μεγάλη Δευτέρα για τα λοιπά κανάλια ! Καθαρή Δευτέρα η χθεσινή κυριολεκτικά και μεταφορικά για το κανάλι της οδού Μεσογείων που είδε το πρόγραμμά του για ακόμα μία εβδομάδα να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης και με άνεση, με πολύ μεγάλη άνεση να βγάζει… νοκ-άουτ τα προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών, τα οποία όχι μόνο δεν έφαγαν ένα μεγάλο κομμάτι απο την τηλε-λαγάνα, αλλά έπρεπε να αρκεστούν μόνο σε… ψίχουλα !

Από τις 9.00 το βράδυ και μέχρι και τις 10.00, η “Ζωή της άλλης” έκανε μόνη της παιχνίδι με 45,8% ποσοστό τηλεθέασης, καταποτίζοντας τις θλιβερές η αλήθεια είναι, “Νύφες” του ΑΝΤ1 , – απίστευτα μίζερο και μικροαστικό πρόγραμμα – , που κυμάνθηκαν γύρω στο 10,8%, ενώ την ίδια ώρα η ξένη ταινία του Alpha , “Ανάλυσέ το”, όσο και να το αναλύσουμε δεν αλλάζει τίποτα… Ηταν κολλημένη στο 5,7%

Από τις 10.00 το βράδυ μέχρι και τις 11.00 τώρα και πάλι… όοοολοι Mega, όπως έλεγε και παλιό τρειλεράκι του Μεγάλου Καναλιού. Το “Νησί” εκτοξεύθηκε στο 47,0%, ο ΑΝΤ1 κατατρακύλησε στο 9,2%, ποσοστό το οποίο πέτυχε η επανάληψη του “Wipe Out”, ενώ η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας στον Alpha, έμεινε στα ίδια περίπου επίπεδα με 5,4%.

Από τις 11.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές ξεκολλούν από το Mega και γυρίζουν στον ΑΝΤ1, προκειμένου να δουν “Ράδιο Αρβύλα” .Ετσι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του φτάνουν το 28,6%, ενώ λόγω Καθαρής Δευτέρας το Mega δεν βάζει “Ανατροπή”, αλλά ξένη ταινία η οποία του χαρίζει ένα 20,4%. Οσο για τον Alpha παίζουν σε επανάληψη οι τραγικές “Οικογενειακές Ιστορίες” και φτάνουν το 11,4%.

Read More

And More