Πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime – time ;

Το “Τσαντίρι” έρχεται και οι τηλεθεάσεις των υπόλοιπων καναλιών… φεύγουν ! Της… Τρίτης έγινε για ακόμα μία φορά με την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο πρόγραμμα του Alpha. Μετά απο δεκαπέντε μέρες βγήκε στον αέρα και πάλι ο… Αι – Λάκης της Κάντζας και το έκανε το θαύμα του. Ποιο θαύμα ; Απογείωσε τον Alpha στους πίνακες τηλεθέασης και ταυτόχρονα εξαφάνισε τις τηλεθεάσεις όλων των υπόλοιπων καναλιών !

Με άλλα λόγια, το “¨Τσαντίρι” χθες σάρωσε, κάνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 47,7%. Σκεφτείτε δηλαδή, τι… επιδόσεις θα σημείωνε, αν όντως βρισκόταν στο πλατό μαζί με τον Λάκη και η Ελένη Βιτάλη, όπως διαφημιζόταν τόσες μέρες. Η γνωστή τραγουδίστρια, λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να φανεί συνεπής στο τηλεοπτικό ραντεβού που μας είχε κλείσει και έτσι τώρα θα την περιμένουμε την άλλη Τρίτη στους δέκτες μας.

Ναι, την άλλη Τρίτη θα είναι ξανά το “Τσαντίρι” εδώ, αφού απο εδώ και στο εξής οι εμφανίσεις του Λάκη θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Ετσι, χθες είδαμε να εισβάλλει στο πλατό μόνο τον… πληθωρικό – απ ΄όλες τις απόψεις – και πάντα απολαυστικό Δημήτρη Σταρόβα, όπου μαζί με τον Λάκη έκαναν το γνωστό σκετσάκι με τους Θεσσαλονικιούς , – πάντα σε κλίμα… χαλλλλλλαρό – , και εννοείται πως ήταν απίστευτο το θέαμα ότι τους είδαμε να φορούν φούστες, αλά… Σισέ !

Μετά ,λοιπόν, την τρελή πορεία του “Τσαντιριού”, ας δούμε το πως μοιράστηκαν τα ψιχουλάκια που έμειναν από την πίτα της AGB στο prime time, σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Ράδιο Αρβύλα – ΑΝΤ1 : 25,0%

“50-50” (Ε) – Mega : 20,0%

“Οικογενειακές Ιστορίες” (Ε) – Alpha : 16,0%

¨”Ανύπαντρη Μητέρα” – Mega : 12,8%

“Αθέατος Κόσμος” – Alter : 12,0%

The Mentalist – Star : 7,4%

Demolition Man – Star : 5,5%

Ελληνική σειρά – ΑΝΤ1 : 5,0%

Read More

And More