Πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ;

Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι… ψησταριές, δεν ξέρω αν έφταιγαν τα κοψιδάκια, δεν ξέρω αν χθες ήσασταν τελικά όλοι έξω και το τσικνίζατε μέχρι τελικής πτώσεως ή αν είχατε φιλαράκια στο σπίτι, πάντως αν κρίνω απο τις μετρήσεις τηλεθέασης, τηλεόραση δεν είδατε ! Ναι,ναι πολλοί απο εσάς το πατήσατε το… off και μεταξύ μας, πολύ καλά κάνατε.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι μετρήσεις τηλεθέασης που σημειώθηκαν χθες να είναι εντελώς… χλιαρές, αν εξαιρέσει φυσικά κανείς την “Ζωή της άλλης”, η οποία ήταν τηλεοπτική συνήθεια και φέτος έχει γίνει… μανία ! Οτι και να συμβεί, η “Ζωή της άλλης”, θα τα έχει χτυπήσει τα 40άρια της !

Απο τις χθεσινές δε επιδόσεις, τραγική ήταν η πορεία του “Πάμε Πακέτου”, το οποίο είναι του τύπου… “αποχαιρέτα τα 25άρια που χάνεις” ! Από εκεί που η συγκεκριμένη εκπομπή είχε πατήσει γκάζι και είχε απογειωθεί στους πίνακες τηλεθέασης, τώρα ; Τώρα την έχει πιάσει… λάστιχο και έχει φτάσει στο σημείο να χτυπά νούμερα μέχρι και κάτω του 20,0% ! Συγκεκριμένα δε χθες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τα χίλια ζόρια έφτασε το 16,7% στο σύνολο !

Πάμε , όμως ,να δούμε το πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης σε όλο το prime time…

“Η ζωή της άλλης” – Mega : 38,5%

“Οικογενειακές Ιστορίες” (Ε) – Alpha : 27,0%

“Μάντσεστερ – Αρης” – ΑΝΤ1 : 21,9%

“Εφιάλτης στην κουζίνα” – Alpha : 19,1%

“Πάμε Πακέτο” – Alpha : 16,7%

Ξένη Ταινία – Star : 6,0%

Read More

And More