Συνολικά, οι θερμίδες αυξήθηκαν κατά περίπου 10% στην Ιαπωνία, ενώ το ζωικό λίπος και η κατανάλωση κρέατος αυξήθηκαν κατά 500% , περίπου 10 φορές παραπάνω από την αντίστοιχη αύξηση σε γλυκά. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, η κατανάλωση ρυζιού μειώθηκε, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα τι από τα δύο (αύξηση σε κρέας, ή μείωση σε ρύζι) έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στην σύνδεση του Αλτσχάιμερ με την διατροφή.
Διάβασε περισσότερα στο IATROPEDIA
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ