«Πώς ο Κατσούλας παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη μου»

«Πώς ο Κατσούλας παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη μου» | tlife.gr

Ο πατέρας ενός εκ των δύο κοριτσιών τα οποία παρενοχλούσαν μέσω τηλεφώνου ο σατανιστής Ασημάκης Κατσούλας μαζί με έναν άλλο συγκρατούμενο του, μιλάει στο TL!fe…

“Τον Νοέμβριο χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και το σήκωσε η κόρη μου. Στην άλλη γραμμή ήταν μία ανδρική φωνή η οποία ισχυριζόταν πως είναι αστυνομικός και ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί μου. Η κόρη μου μου το έδωσε και ο άνδρας αυτό μου είπε οτι είχαν συλλάβει δύο άτομα με την κατηγορεία της παιδεραστίας και ανάμεσα στα θύματα ήταν και η κόρη μου. Όπως είναι φυσικό έπαθα σοκ!”

Όπως μας περιγράφει ο πατέρας του κοριτσιού η συγκεκριμένη ανδρική φωνή ήταν πολύ πειστική. “Δεν είχα λόγο να μην το πίστεψω. Ακούγοταν πολύ πειστικός. Μου ζήτησε να πάμε από τα κεντρικά στην Αλεξάνδρας για να γίνει αναγνώριση από την κόρη μου. Εκεί μου τόνισε πόσο σημαντικό είναι να προφυλάξουμε την ψυχολογία του κοριτσιού και γι ‘ αυτό μου ζήτησε να μιλήσει μαζί της. Εγώ αρνήθηκα λέγοντας ότι μπορώ να χειριστώ το ζήτημα’

Η επιμονή του άνδρα να μιλήσει στην κόρη του άρχισε να δημιουργεί αμφιβολίες στον πατέρα.

“Μου είπε πώς επειδή θέλουν να εξακριβώσουν και άλλα θύματα θα έπρεπε να της μιλήσει για να της πει μερικά ονόματα για να δει αν κάποια από αυτά είναι γνωστά της. Μετά από πολύ προσπάθεια τελικά πείστηκα και έδωσα το τηλέφωνο. Στην αρχή την ρωτούσε διάφορα μικρά ονόματα όπως Άννα, Μαρία κλπ και όταν τελικά βρήκαν ένα όνομα που το ήξερε ζήτησε το τηλέφωνο της φίλης της. Εγώ καθόμουν ακριβώς δίπλα της για να μπορώ να ακούω. Τότε άρχισε να της μιλάει άσχημα, ξέρετε με σεξουαλικά υπονοούμενα και μετά το έκλεισε!”

Όπως αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, ο Ασημάκης Κατσούλας δεν έχασε στιγμή και πήρε αμέσως τηλέφωνο την γνωστή της κόρης του που εκείνη του είχε δώσει το τηλέφωνο και συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Όπως είναι φυσικό οι γονείς των κοριτσιών πήγαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων διαπιστώθηκε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν από τις φυλακές Μαλανδρίνου και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Όταν πήγαν στις φυλακές ανακάλυψαν ότι την τηλεκάρτα αυτή χρησιμοποιούσαν ο Κατσούλας μαζί με τον άλλο συγκρατούμενο του.

READ more