Πώς ο Λευτέρης Χατζηιωάννου κατέληξε στο Nomads χωρίς να δηλώσει συμμετοχή;

O Λευτέρης Χατζηιωάννου είναι ο Κύπριος που μπήκε στο Nomads μέσα σε χρόνο dt. Την προηγούμενη βδομάδα έγινε γνωστή η προσθήκη στο παιχνίδι και ήδη εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στις Φιλιππίνες, αναλαμβάνοντας δράση στο ριάλιτι. Τον είδαμε να τον υποδέχονται στην ομάδα τους οι παίκτες της Φωτιάς στο επεισόδιο της Κυριακής.

Πώς όμως, προέκυψε το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 στη ζωή του; Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, αποκαλύπτοντας η συμμετοχή του ήταν κάτι ξαφνικό.

Ο personal trainer, που τον είδαμε να κάνει προπόνηση με την Μαντώ Γαστεράτου, δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στις οντισιόν που έγιναν στην Κύπρο, αλλά η παραγωγή του ριάλιτι ήταν αυτή που τον… ανακάλυψε!

Τι ήταν αυτό που σε έλκυσε περισσότερο; Τα χρήματα ή η δημοσιότητα; “Με έλκυσε η ιδέα του άγνωστου και του ότιθέλω και μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Μου αρέσει να βγαίνω εκτός της ζώνης ασφαλείας μου,γιατί εκεί είναι που ανακηρύσσεσαι νικητής της ζωής. Τώρα σε ό,τιαφοράτο θέμα δημοσιότητα και χρήματα όλα είναι καλοδεχούμενα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που απαρνείται τα λεφτά ή έστω την αναγνωριστιμότητα”, είπε.

Ισχύουν οι φήμες ότι είπες ναι στο «Nomads», μετά από πρόταση της παραγωγής; “Δεν είχα ιδέα για το «Nomads». Την περίοδο που γινόντουσαν οι ακροάσεις σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας βρισκόμουν στο γυμναστήριο,όπου εργάζομαι εκεί ως personaltrainer και pilatescoach. Κάποια στιγμή, με πλησίασε ένα άτομο από την παραγωγή και με ρώτησε αν έκανα αίτηση στο παιχνίδι κι αν ήθελα να με δει η επιτροπή. Και κάπως έτσι έγινε η πρώτη επαφή.”

Read More

And More