Πως… παρηγόρησε ο Νίκος την Ελένη;

Το …166 κατέφθασε λιγάκι καθυστηρημένα για την ωραία Ελένη της Κάντζας! Μπορεί χθες να έγινε ο απόλυτος, διακαναλικός χαμός με τις φωτογραφίες της …ακολασίας που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ» και οι οποίες έδειχναν την Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο να έχουν πάει για μπάνιο και να το απολαμβάνουν σε στυλ – όπως είπαμε και χθες – λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου ,όμως, σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς ανέλαβε να της δώσει τις …πρώτες βοήθειες! Γιατί όσο να πεις η Ελένη ένα ντουβρουτζά και πάλι τον έχει πάθει…

Ετσι, λίγα λεπτά μετά τις 10.00 το πρωί, ο Νίκος κλασικά καθυστερημένος, κατέφθασε στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη» και είπε να …καλοπιάσει ,αλλά και να παρηγορήσει κομματάκι την παρουσιάστρια ,λέγοντάς της με το γνωστό του μπρίο και ταμπεραμέντο, ένα τραγούδι. Το θέμα ,όμως, είναι πως δεν διάλεξε να της αφιερώσει ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά ένα τραγούδι με νόημα.

Ο Νίκος έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να της τραγουδά το «για πάντα μαζί, για πάντα μαζί, σ ΄αυτό ανηφόρι που λένε ζωήηηηη , για πάντα μαζί κι αν έρθουν καημοί μαζί θα μας βρούνε για πάντα μαζίιιιιιιι…» Τυχαίο; Σας το έχω ξανά πει, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις και κυρίως ; Στις τηλεοπτικές συμπτώσεις. Για να μην μιλήσω και για το διαχρονικό … «απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα» !

Οσο για το τι έλεγε όλως τυχαίως η μπλούζα που διάλεξε να φορέσει σήμερα; «Ο αισιόδοξος βλέπει ευκαιρία σε κάθε δυσκολία…» Εντάξει Νίκο μας, το πιάσαμε το υπονοούμενο! Η Ελένη δε μετά τις πρώτες βοήθειες του Νίκου, έδειχνε να απολαμβάνει τις χαριτωμενιές του και να βρίσκει για τα καλά το κέφι της .

Ουυυυφ, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας !

READ more