Πώς περνάει η Έλλη Κοκκίνου μετά το διαζύγιο;

Πώς περνάει η Έλλη Κοκκίνου μετά το διαζύγιο; | tlife.gr

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το TLIFE, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Σύμφωνα με το PEOPLE, τέσσερις μέρες πριν γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους Αλέξανδρου.

Εδώ και δύο μήνες η καθημερινότητα της γνωστής τραγουδίστριας έχει αλλάξει, αφού για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της. Σε ό,τι αφορά την καριέρα της οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού με τους συνεργάτες του Φοίβου.

Επίκεντρο της ζωής της είναι ο γιος της. Οι δυο τους ξυπνούν μαζί πολύ νωρίς –συχνά και πριν από τις 7.00– και σχεδόν καθημερινά τον συνοδεύει η ίδια στον παιδότοπο και την παιδική χαρά κοντά στο σπίτι τους. Όταν εκείνη δεν μπορεί να είναι κοντά στο μικρό της γιο, είναι η γιαγιά του. Κάποια Σαββατοκύριακα ο Αλέξανδρος κοιμάται στον μπαμπά του, ενώ η Έλλη έχει πει πως δεν θα είχε πρόβλημα να κοιμηθεί ακόμη κι ο πρώην σύζυγός της σπίτι της ώστε να είναι ο μικρός ήρεμος.

Η Έλλη είναι έτοιμη για τη μεγάλη της καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κι εκτός από την προώθηση του νέου της τραγουδιού «Αποχωρώ», γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και συνεχίζει να ακολουθεί το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής από το διατροφολόγο της.

Προτιμάει να μένε τα βράδια σπίτι της ή να πηγαίνει για φαγητό με τις φίλες της που τη στήριξαν πολύ αυτό το διάστημα. «Κάποιος άντρας στη ζωή της δεν υπάρχει, αλλά θα ήθελε πολύ να ερωτευτεί», δηλώνει στενός της συνεργάτης.

Το διαζύγιο δεν θα είναι εύκολο αφού υπάρχουν κοινά περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν μία λύση με ψυχραιμία.

READ more