Πώς περνάει η Καλομοίρα στο ταξίδι του γάμου της στην Χαβάη;

Η Καλομοίρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο στην εξωτική Χαβάη όπου απολαμβάνουν το πρώτο τους ταξίδι ως παντρεμένο ζευγάρι.

Στις 26 Οκτωβρίου η τραγουδίστρια έφτασε στο Kauai της Χαβάης και ήταν πολύ ενθουσιασμένη! Παρόλο που κάποιες μέρες ήταν συννεφιασμένες περνούσαν πολύ ευχάριστα και μάλιστα η Καλομοίρα έμαθε και τον παραδοσιακό χαιρετισμό του εξωτικού νησιού “Aloha”!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter φρόντισε να ενημερώνει τους φίλους της και θαυμαστές της για κάθε στιγμή που περνάει μαζί με τον αγαπημένο της. Η ήδια εξηγεί πως σύμφωνα με την παράδοση στο νησί φοράνε στα αριστερά ένα λουλούδι όταν είναι παντρεμένοι και στα δεξιά όταν είναι ελεύθεροι

Την Κυριακή το ζευγάρι ταξίδεψε από το Κauai στο Maui όπου θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή όπου τελειώνει το ταξίδι του μέλιτος. Στο ξενοδοχείο τους εκεί απόλαυσαν ένα υπέροχο ποτό από ανανάνα και περνούσαν τόσο ωραία στην πισίνα που η Καλομοίρα δεν ήθελε με τίποτα να τελειώσει!

Από το πρόγραμμά τους όμως δεν έλειψαν και τα πάρτι καθώς στην Αμερική το περασμένο σαββατοκύριακο γιόρτασαν το Halloween και το ζευγάρι φρόντισε να το διασκεδάσει επιλέγοντας εντυπωσιακές στολές. Εκείνη ντύθηκε Merilyn Monroe και εκείνος Elvis Presley.

Δες το βίντεο που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της από την Χαβάη:

Read More

And More