Πώς πίνουν τον καφέ σε όλο τον κόσμο! Βίντεο

Το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο καφές. Τον απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας και σε διάφορες παραλλαγές. Ανάλογα με τη διάθεσή μας αλλά και τον καιρό. Καμιά φορά η διαφοροποίηση έχει να κάνει και με το σε ποια χώρα βρισκόμαστε.

Αν είσαι για παράδειγμα στην Ιταλία, που είναι κατά παράδοση χώρα του καφέ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιεις καπουτσίνο. Στην Ελλάδα ψηλά σε δημοτικότητα είναι το φραπέ, αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει ειδικοί στον εσπρέσο.

Έχεις αναρωτηθεί πώς πίνουν τον καφέ τους όμως και στις άλλες χώρες του πλανήτη; Στο παρακάτω βίντεο θα δεις κάποιες από τις πιο περίεργες συνήθειες που έχουν οι λάτρεις του καφέ. Spoiler alert: Στην Αυστραλία για παράδειγμα βάζουν αυγό! Επίσης, θα δεις και τις συνταγές για να τους δοκιμάσεις στο σπίτι.

Σου έχουμε ξαναμιλήσει στο TLIFE για τα οφέλη του (δες εδώ), σε έχουμε βάλει να κάνεις κουίζ για να δεις την προσωπικότητά σου (δες εδώ), σου δώσαμε κίνητρα για να πεις άλλο ένα καφεδάκι (δες εδώ) και σου παρουσιάσαμε τις αγαπημένες κινηματογραφικές σκηνές που έχουν καφέ (δες εδώ)! Ψήθηκες;

Read More

And More