Πως σχολίασαν οι διάσημοι, την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή!

Tα ανατρεπτικά αποτελέσματα των προχθεσινών εκλογων θα συζητιούνται για πολύ καιρό ακόμα και είναι λογικό… Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή συζητήθηκε ίσως και περισσότερο από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερη πολιτική δύναμη!

Το twitter πήρε φωτιά κι ανάμεσα στον κόσμο που σχολίαζε ήταν και πολλοί διάσημοι. Ας δούμε τι έγραψαν…

Kωνσταντίνος Χριστοφόρου



Kατερίνα Ζαρίφη

Γιάννης Αϊβάζης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου



Με το που είδε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, έγραψε:
“Ευτυχως που δε ζει ο παππούς μου να μας δει να βάζουμε τους νοσταλγούς του Χιτλερ στη βουλή μας. Ντρέπομαι”

Και συνέχισε:
“Εγω τωρα θα παω να δουλέψω… να συνεχίσω την καθημερινότητά μου. ‘Οπως κι εσείς.Θα προτιμούσα να έχω την ψυχική δύναμη να κάνω κάτι ακραίο. Όταν πήγαινα σχολείο, όσοι εισαστε 30-35 θα το θυμάστε καλά, παιδάκια τότε κάναμε την Ελλάδα άνω κάτω οταν χαράξανε μια σβάστικα στο μέτωπο ενός κοριτσιού… Και τώρα; Δε θα κάνουμε τίποτα τώρα ε;”

Δέσποινα Καμπούρη

Έλενα Ακρίτα

Επίσης έκανε έκανε ένα retweet που έγραφε: “Έχουμε φτάσει να χαιρόμαστε που ο ταξιτζής ψηφίζει νουδου κ όχι χρυση αυγή”

Μαρία Μπακοδήμου
“Μην την γράφετε τη Χρυση Αυγη ΧΑ. Νομίζω ότι μιλάτε για το χρηματιστήριο και στην αρχή μπερδευομαι και χαίρομαι ότι ανέβηκε…”

Η Έλλη Κοκκίνου
προτίμησε να κάνει retweets που την αντιπροσώπευαν: “Με 8% τη χρυση αυγη στη βουλη, αντιλιακο με δείκτη προστασίας 70 το καλοκαίρι γιατι θα είναι επικίνδυνο να μαυρίσουμε πολυ”

“Η κότα με τα Χρυσά Αυγά: ΜΥΘΟΣ του Αισώπου! Η χώρα με τη Χρυσή Αυγή: ΑΛΗΘΕΙΑ στην Ελλάδα του 2012!!!!

“Η Ελλάδα αποποιείται την ιστορία της και τιμωρεί πρώτη τον εαυτό της.”Εγέρθητι” ναι αλλά στην ψυχή και στην αξιοπρέπεια όχι στην διαταγή!!”


H Kατερίνα Τσάβαλου έκανε το εξής retweet: “Αντί να σοκαριζόμαστε με το 7% της χρυσής αυγής, ας σκεφτούμε εμείς του 93% τι κάναμε λάθος και πώς αλλάζει αυτό”

Read More

And More