Πώς σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις οι άνθρωποι της showbiz!

Από χθες το βράδυ, όλη η χώρα παρακολουθεί το θρίλερ των πολιτικών εξελίξεων. Το Twitter μάλιστα έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων αφού, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες τουίταραν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και τις απόψεις τους μέχρι το ξημέρωμα…

Σε αντίθση με κάποιους πολιτικούς που δεν ίδρωδε το αυτάκι τους, κοιμήθηκαν κανονικά καιτο πρωί δεν ήξεραν τι να απαντήσουν στις ερωτήσεις έξω από τη Βουλή.

Aπό τους πολιτικούς τα tweets που αξίζουν είναι αυτά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοσιογράφου Εύας Καϊλή που πέρα από τις ενημερώσεις που κάνει για τις κινήσεις της, λέει και τις απόψεις της που φαίνονται ότι είναι γραμμένες από την ίδια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος που χθες βράδυ αργά τουίταρε και σήμερα σχολίαζε φυσικά μέσα από την εκπομπή του για τις εξελίξεις.

Η Λυδία Παπαϊωάννου με παρομοιώσεις περνάει τα δικά της μηνύματα.

O Σπύρος Χαριτάτος σήμερα ζητούσε μέσα από την εκπομπή του ιδέες για άλλα δημοψηφίσματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πέρα από τα σχόλια στο twitter δεν θα μπορούσε να κάνει σήμερα εκπομπή που να μην ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αν και είναι νέος στο κόσμο του twitter, δεν σταματά να ενημερώνει από τον λογαριασμό του, αλλά και από την εκπομπή του κάθε πρωί στις 10:00 στον Flash 96.

O Nίκος Χατζηνικολάου αφού “καληνύχτισε” χθες τον πρωθυπουργό, σήμερα δεν σταμάτησε την πολιτική ενημέρωση από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

O Tζώνι Καλημέρης δεν σταματά να τουιτάρει και να συνομιλέι και μτον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Η Ζέτα Δούκα έχει πολιτική άποψη και ασχολείται πάντα με τις εξελίξεις.

Ο Γιάννης Κότσιρας ίσως είναι ο μόνος καλλιτέχνης που στο twitter του ασχολείται μόνο με τα πολιτικά.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αν και lifestyle δημοσιογράφος, εκφράζει την άποψή του από το twitter.

Aκόμη και ο ροζ κόσμος της γλυκιάς Μαρίας Μπεκατώρου, μπορεί να πει κανείς ότι ταράχτηκε!

Read More

And More