Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο; Βίντεο με αναλυτική πρόγνωση!

Ο καιρός και σήμερα θα συνεχίσει να είναι ίδιος και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο σκηνικό. Οπότε οι γαλότσες σου μπορούν να παραμείνουν στη ντουλάμπα σου, αφού οι βροχές θα συνεχίσουν να απουσιάζουν!

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Kελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από 1 έως 12 βαθμούς κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτική πρόγνωση:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες και τη νύχτα. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από μείον 5 (-05) έως 13 βαθμούς Kελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που το βράδυ κατά τόπους θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά είναι πιθανόν να βρέξει. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Kελσίου. Στην Ηπειρο 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από μείον 02 (-02) έως 18 βαθμούς Kελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Kελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Kελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δες το βίντεο με τον καιρό όλης της χώρας

Read More

And More