Πώς θα περάσει το Πάσχα στο Πόρτο Χέλι, ο τέως Βασιλιάς με την οικογένειά του!

Ο Κωνσταντίνος με την Άννα-Μαρία θα περάσουν τς γιορτινές μέρες με τα δύο από τα πέντε παιδιά τους. Η καταπράσινη βίλα στο Πόρτο Χέλι θα γεμίσει ζωή, καθώς επρόκειτο να φιλοξενήσει τον τέως βασιλιά με τη γυναίκα του, τον Νικόλαο με τη Τατιάνα Μπλάτνικ και τη πρωτότοκη κόρη τους Αλεξία. Μέσα στο πρόγραμμά τους βρίσκεται και το νησί των Σπετσών, που για ακόμα μια φορά θα επιλέξουν, χωρίς να τραβήξουν τη προσοχή. Το άγιο φως την ημέρα της Ανάστασης έχουν σκοπό να το λάβουν στο εκκλησάκι του Άγιου Νικόλαου στο όμορφο αργολικό θέρετρο, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο.

Το ζεύγος έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα γνήσιο ελληνικό τραπέζι με ανάλογα εδέσματα. Σύμφωνα με τη Real life, πολλοί φίλοι θα είναι καλεσμένοι, ανάμεσα τους ο Νάσος Θανόπουλος, η Νάσια Παναγιωτάκη, η Ηρώ, ο Γιώργος Κόβας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η γυναίκα του Ζωή Λάσκαρη. Παράλληλα, θα απολαύσουν βόλτες με το αγαπημένο ξύλινο σκάφος του τέως βασιλιά. Η “Αφρόεσσα”, όπως ονομάζεται, είναι έτοιμη να ανοίξει και φέτος τα πανιά της και να φιλοξενήσει όλα αυτά τα πρόσωπα.

Δυστυχώς, αυτές τις οικογενειακές στιγμές δεν θα καταφέρουν να απολαύσουν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τέσσερα παιδιά τους. Τα μικρότερα παιδιά, εκτός από τη Μαρία-Ολυμπία που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, θα συνεχίσουν τα μαθήματα στο Λονδίνο, όπου και φοιτούν, καθώς το φετινό ορθόδοξο Πάσχα δεν συνέπεσε με το καθολικό.

Read More

And More