Πως βρήκε η αστυνομία τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά – Ανθρωποκυνηγυτό για τον εντοπισμό του 23χρονου που την παρέσυρε

Ένα θρίλερ με happy end. Τουλάχιστον για την οικογένεια της μικρής, που την αναζητούσε από την Κυριακή όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου μένει με την αδερφή, τον παππού και τη γιαγιά της, στα Σπάτα.
Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν έγινε γνωστό πως το 13χρονο κορίτσι βρέθηκε έξω από μια στάνη, στο Παγγαίο όρος, στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών.
Η μικρή, με τη βοήθεια ενός Αλβανού φίλου του 23χρονου Μάριον Αγιάζι, είχε φύγει την Κυριακή από το σπίτι της. Ο φίλος του Αγιάζι τη βοήθησε να φτάσει στο σταθμό των ΚΤΕΛ και να πάρει το λεωφορείο για την Καβάλα. Εκεί είχε συμφωνήσει να βρει τον 23χρονο dj.
Η γιαγιά της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή της στο Α.Τ. Σπάτων.
Ένα τηλεφώνημα σε μια φίλη της βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει την κλήση και να καταλάβει πως το κορίτσι βρισκόταν στην Καβάλα. Και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό.
Ο 23χρονος και η μικρή Χριστίνα έψαχναν καταφύγιο. Ο Αγιάζι είχε εργαστεί σαν βοσκός στην περιοχή του Παγγαίου και ήξερε την περιοχή. Σύμφωνα με το Έθνος, ο γιος του πρώην εργοδότη του, του τηλεφώνησε και του πρότεινε να περάσει τη νύχτα με τη 13χρονη σε στάνη της οικογένειάς του στη δασική περιοχή, Λουτρά.

Read More

And More