Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το μακροσκελές κείμενο μετά την ήττα του στις εκλογές – «Μια εξαιρετικά πλούσια εμπειρία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είχαν σαρωτική νίκη στις φετινές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή 21 Μαΐου.  Βέβαια αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που έμειναν εκτός Βουλής, ανάμεσά τους και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για αυτό το καινούργιο «ταξίδι» που έζησε αυτούς τους μήνες της προεκλογικής εκστρατείας, κι ας μη κατάφερε να εκλεγεί.

«Κάποιες στιγμές στη ζωή σου, νομίζεις ότι έχεις ζήσει τα πάντα. Ειδικά αν είχες μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες κάθε είδους. Και τότε, προκύπτει κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό. Αυτό εδώ λοιπόν το πεντάμηνο ταξίδι, ήτανε για μένα το “καινούργιο”. Μία εξαιρετικά ιδιαίτερη και πλούσια εμπειρία. Ωραία ήταν! Ένα τελείως διαφορετικό πεδίο στο οποίο μπήκα και κινήθηκα και με γέμισε ενθουσιασμό και ενεργητικότητα.

Μπήκα υποθέτοντας και τους κινδύνους και τις πιθανότητες. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες σε μια πολύ σκληρή περιφέρεια της Αθήνας, με βαριά πολιτικά ονόματα. Με εξαιρετικά χαμηλό οικονομικό προϋπολογισμό για προεκλογικό αγώνα, αλλά και με άγνοια πολλών πραγμάτων και αμέτρητων υποχρεώσεων που χρειάζονται και προκύπταν ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, βλέποντας και κάποια πράγματα που “έπρεπε” να κάνω ως “υποψήφιος” τα οποία όμως απέρριπτα και δεν έκανα όταν ένιωθα ότι δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου…

Στα πλαίσια αυτά ως ωμά ρεαλιστής, ήξερα ότι το πιθανότερο είναι να μην καταφέρω να εκλέγω. Πολλοί το ξέρετε από τις απαντήσεις που σας έδινα στα πολύ εγκάρδια -και συγκινητικά- μηνύματα σας για “καλή επιτυχία”. Κάπου εδώ λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, θέλω να πω ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που με στήριξαν και κυρίως στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Σε κάποιες χιλιάδες που μπήκαν στο παραβάν και μου έβαλαν έναν σταυρό. Το σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς πόσο εξαιρετικά τιμητικό είναι αυτό. Ευχαριστώ σε όλους» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (@poseidonas.giannopoulos)

 

Read More

And More