Πόσο άλλαξαν οι παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη τους τελευταίους μήνες;

To Nomads που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πραγματοποιήθηκε στη Μαδαγασκάρη, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με νικητή τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality επιβίωσης ήρθαν αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες και απαιτητικά αγωνίσματα. Κατά συνέπεια οι αλλαγές στην εμφάνισή τους ήταν πολύ μεγάλες τους τελευταίους μήνες καθώς οι περισσότεροι είναι φανερά αδυνατισμένοι και διαφορετικοί απ’ ότι τους είχαμε δει όταν ξεκίνησε το παιχνίδι.

Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τους παίκτες του Nomads που άλλαξαν περισσότερο τους τελευταίους μήνες:

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης που αναδείχτηκε νικητής του Nomads, μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του καθώς ξύρισε τα γένια του μετά από σχεδόν δύο μήνες. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι φανερά πιο αδύνατος από την ημέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης ως παίκτης των εισβολέων (των πρώην παικτών του Survivor που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Nomads).

Γρηγόρης Μόργκαν

Ο Γρηγόρης Μόργκαν αγωνιζόταν με την ομάδα των επίλεκτων στο Nomads και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο άλλα έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία τους τελευταίους μήνες. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 39χρονος μουσικός επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια του και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση του. Συγκεκριμένα ξύρισε τα γένια του και άλλαξε πολύ.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για περίπου τρεις μήνες στη Μαδαγασκάρη. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που για μερικά χρόνια έκανε καριέρα στην Αμερική, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Nomads. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει αλλά σίγουρα ήταν για εκείνον μια ξεχωριστή εμπειρία. Η αλλαγή του τους τελευταίους μήνες ήταν μεγάλη καθώς αδυνάτισε αρκετά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Δήμος Χαριστέας

Ο γυμναστής και πρώην ποδοσφαιριστής Δήμος Χαριστέας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στα αγωνίσματα του Nomads. Ο μικρός αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, αντεπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού και έζησε μια διαφορετική εμπειρία στη Μαδαγασκάρη. Και εκείνος όπως και οι άλλοι παίκτες άλλαξε τους τελευταίους μήνες.

Αθηνά Κωστοπούλου

Η Αθηνά Κωστοπούλου ξεχώρισε στο Nomads με το γυμνασμένο σώμα της και κατάφερε για περίπου τρεις μήνες να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού. Η αθλήτρια του χάντμπολ από τη Θεσσαλονίκη έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία στη Μαδαγασκάρη και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης είναι φανερά αδυνατισμένη όπως και οι άλλοι παίκτες του Nomads.

Αλέξανδρος Σήαρς

Ο Αλέξανδρος Σήαρς όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο instagram έχασε 14 ολόκληρα κιλά και είναι φανερή η αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης που αγαπά τη φύση, κατάφερε να αντιμετωπίσει τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού και παρότι αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό, βίωσε μια μοναδική εμπειρία στη Μαδαγασκάρη.

Mike

Ο τραγουδιστής και στιχουργός Mike αγωνίστηκε με όλες τους τις δυνάμεις στο Nomads. Όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο instagram μπορεί όλοι οι παίκτες να αντιμετώπισαν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, αλλά είναι χαρούμενος γιατί γνώρισε καλύτερα τον εαυτό του, έφτασε στα όρια του και τα ξεπέρασε. Μετά τον τελικό του Nomads, ο Mike επέστρεψε στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα και είναι φανερά πιο αδύνατος όπως και οι υπόλοιποι παίκτες.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, πριν λίγους μήνες αποφάσισε να συμμετάσχει στο Nomads. Στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν παίκτης της ομάδας των εισβολέων, δηλαδή των πρώην Survivors που μπήκαν στο Nomads και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στα αγωνίσματα. Μετά από περίπου δύο μήνες παραμονής στη Μαδαγασκάρη είναι φανερή η αλλαγή στην εμφάνισή του.

Read More

And More