Πότε αναλαμβάνει δράση ο Π. Μπουγιούρης στα “Κλεμμένα” και ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην σειρά;

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα μέχρι την μέρα που ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα κάνει την εμφάνισή του στους δέκτες μας μέσα από τα “Κλεμμένα Ονειρα”. Ο γοητευτικός ηθοποιός ως γνωστόν αναλαμβάνει να υποδυθεί τον “Μαλτέζο”, έναν χρόνο μετά…

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναλαμβάνει να υποδυθεί τον “Μαλτέζο”, μιας και ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν θέλησε να μείνει μέχρι τέλους στα “Κλεμμένα”. Ετσι, αφού ο σατανικός “Μαλτέζος” σκηνοθετεί τον θάνατό του, θα τον δούμε να επανεμφανίζεται έναν χρόνο μετά και φροντίζοντας φυσικά να έχει εντελώς διαφορετική εμφάνιση, για να μην τον καταλάβει κανείς!

Ετσι, ο Παναγιώτης έχει αρχίσει εντατικά γυρίσματα εδώ και καιρό, ενώ θα τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από τις 15 Μαρτίου και μετά.

Πάντως, από Δευτέρα ξεκινά η… παρέλαση των νέων ονομάτων που έρχονται για να ανανεώσουν το καστ των “Κλεμμένων”. Ετσι θα δούμε τους : Κ. Γιαννακόπουλο, Ν. Αρβανίτη, Γ. Σουξέ, Κ. Κλαψινού, Γ. Καμπυράκη, Π. Κασσανδρινό, Ε. Τσαούση, Κ. Δημητρόγλου, όπως επίσης και την Βίκυ Κάβουρα.

Read More

And More