Πότε η Αγγελική θα ανάψει το “Φως στο τούνελ” του Alpha ;

Μετά από συζητήσεις που διήρκησαν πάνω από τρεις μήνες, η Αγγελική Νικολούλη και οι άνθρωποι του Alpha έδωσαν τα χέρια. Η γνωστή δημοσιογράφος ,λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερη στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα; Μέσα από γνώριμα τηλεοπτικά λημέρια, μιας και η Αγγελική – αν θυμάστε – έχει ανάψει τα… φώτα του τούνελ της και στο παρελθόν στο κανάλι της Κάντζας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ετσι, η δημοσιογράφος μετά απο αλεπάλληλες επαφές που είχε και με την διοίκηση του καναλιού, αλλά και με τον πρόεδρό του τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, αποφάσισε η νέα σεζόν να την βρει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει έχοντας απίστευτη όρεξη για δουλειά και με πολλές συγκλονιστικές, ανθρώπινες ιστορίες να την περιμένουν στο συρτάρι. Ιστορίες τις οποίες έχει ξεκινήσει μαζί με την ομάδα της ,ηδη, να δουλεύει.

Οσο για το πότε υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα; Το πιο πιθανό είναι περί τις αρχές του Νοέμβρη, μιας και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να στήσει το νέο “Τούνελ” της, με τον τρόπο εκείνο που μόνο εκείνη ξέρει !

Η Αγγελική μετά από μία παύση μίας σχεδόν σεζόν, θα είναι και πάλι μαζί μας και υπόσχεται να μας χαρίσει μία συγκλονιστική σεζόν γεμάτη αποκαλύψεις !

Read More

And More