Πότε πέφτει η αυλαία στο prime-time των καναλιών…

Τι κι αν κάναμε… μαύρα μάτια για να δούμε φέτος να σηκώνει αυλαία το prime-time των καναλιών; Τι κι αν κοντεύαμε να φτάσουμε στα Χριστούγεννα για να δούμε να βγαίνουν στον αέρα οι βραδινές, τηλεοπτικές, ψυχαγωγικές προτάσεις που μας είχαν υποσχεθεί από τον Σεπτέμβρη οι τηλε-άνθρωποι (ενώ σημειωτέον μέχρι πέρσι οι πρεμιέρες αυτές γινόντουσαν το αργότερο μέχρι τα μέση του Οκτώβρη) ;

Τελικά, το prime-time των καναλιών νωρίς-νωρίς θα μας… αποχαιρετήσει. Με άλλα λόγια; Αν περιμένατε πως επειδή άργησε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, μαζί του θα… ξεχειμωνιάσουμε, απατάσθε ! Βλέπετε, λόγω κρίσης τα βραδινά πρότζεκτ όλων των τηλεοπτικών σταθμών, τα μαζεύουν μία ώρα αρχίτερα τα μπογαλάκια τους και εμείς; Δεν έχουμε από το να αναζητήσουμε τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σε άλλες… παραλίες, τώρα που και το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τους σχεδιασμούς που γίνονται διακαναλικά, τα περισσότερα βραδινά προγράμματα ψυχαγωγίας θα έχουν ρίξει αυλαία το αργότερο μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, αφήνοντας ελεύθερο το τηλεοπτικό πεδίο για να κάνουν… πάρτι όλες οι επαναλήψεις και οι… κονσέρβες δεκαετιών που θα έρθουν για να καλύψουν ως είθισται όλες τις τηλεοπτικές τρύπες !

Ετσι, για να μην πάθετε… σκορβούτο βλέποντας σειρές – κονσέρβες και εκπομπές – κονσέρβες του ΄90 και του 2000 να βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας και να παίζουν ντάλα καλοκαίρι επεισόδια όπου οι πρωταγωνιστές τους θα μας εύχονται… “ευτυχισμένο το νέο έτος” και θα… “τσουγκρίζουν αυγά” (γιατί σίγουρο είναι, θα τα δούμε κι αυτά, μιας και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει έστω μία στοιχειώδη επιλογή επεισοδίων, προκειμένου να μην παίζει στον αέρα ότι να ΄ναι) , πάρτε τα μέτρα σας και… εμβολιαστείτε το συντομότερο !

ΥΓ : Μάλλον σε κατάσταση… υστερίας (όπως στην φωτό) πιθανολογώ πως βρίσκονται τόσο ο Χάρης Ρώμας, όσο και η Ελένη Ράντου, κάθε φορά που βλέπουν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 ! Την έχουν “λιώσει” την συγκεκριμένη σειρά οι Αντεννικοί στην επανάληψη, με αποτέλεσα η… “Γκαρσόνα α΄” και η… “Κατακουζήνα” να καταδιώκουν για πάντα τους δύο καλλιτέχνες !

Read More

And More