Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Χούκλη στις ειδήσεις του ΑΝΤ1;

Την Πέμπτη το πρωί η Μαρία Χούκλη δεν επισκέφθηκε απλά το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να συμμετέχει στις μαραθώνιες συζητήσεις που γίνονται στο πλαίσιο της ανανέωσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ,αλλά βρέθηκε στο κανάλι, προκειμένου να εγκατασταθεί κανονικά στο γραφείο της.

Η γνωστη δημοσιογράφος βρίσκεται πια καθημερινά στον ΑΝΤ1, όπου παρακολουθεί όλα όσα γίνονται και όλα όσα αποφασίζονται σε σχέση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ είναι μάλλον περιττό να πούμε πως συμμετέχει κι εκείνη στον νέο τρόπο στησίματός του ,δίνοντας και κάποιες ιδέες ,αλλά ζητώντας και κάποια πράγματα που κατά την δική της άποψη είναι απαραίτητα να γίνουν, πριν φτάσει η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας.

Οσο για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα του νέου δελτίου ; Οι πιο πολλοί υποστήριζαν πως το ανανεωμένο δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου θα βγει για πρώτη φορά στον αέρα ή στις 6 ή στις 13 του μήνα, γεγονός το οποίο δεν ισχύει. Το νέο δελτίο δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα νωρίτερα απο τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα νωρίτερα απο τις 27 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More