Πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι… “Happy Day” της Σταματίνας στον Alpha;

Τα χάδια του ήλιου, την ξενοιασιά της θάλασσας, την αγάπη του άντρα της και φυσικά το μεγαλείο της μητρότητας είναι αυτά τα τέσσερα βασικά πράγματα που αυτή την εποχή φροντίζει να απολαμβάνει σε τεράστιες ποσότητες και σε καθημειρνή βάση η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Οι διακοπές μπορεί ν΄ άργησαν φέτος για ΄κείνη μιας και το “Happy Day” ήταν η εκπομπή του Alpha που έριξε τελευταία αυλαία, όμως, αυτές οι φετινές διακοπές είναι για την Σταματίνα οι καλύτερες διακοπές της ζωής της, αφού η οικογενειακή ευτυχία που ζει μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα δύο, μικρά της αγγελούδια την έχει κάνει να πετά στον 7ο ουρανό.

Βέβαια, αυτό το καλοκαίρι η Σταματίνα είναι και πιο ήρεμη από ποτέ, μιας και η τηλεοπτική επιτυχία που της χτύπησε φέτος το χειμώνα την πόρτα της προσέφερε μία μεγάλη σιγουριά γι ΄αυτή την σεζόν που θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα. Το “Happy Day” κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και της τηλεθέασης, αλλά και των τηλεοπτικών εντυπώσεων και έτσι εννοείται πως συνεχίζεται απτόητο και για δεύτερη χρονιά.

Πότε ,λοιπόν, η Σταματίνα θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό; Οι “Happy Days” της θα ξεκινήσουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha, μιας και για ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί η 15η Σεπτεμβρίου, ενώ από την 1η Σεπτέμβρη οι πάντες θα βρίσκονται στο τηλεοπτικό τους πόστο στα στούντιο “Pro”, προκειμένου να ανανεώσουν κατάλληλα την εκπομπή και να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το πρωινό εκείνο που τόσο η Σταματίνα, όσο και η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Νίκος Αναδιώτης μας πουν και πάλι “καλημέρα”!!!!

Read More

And More