Πού έκανε “γυρίσματα” η Νάντια Μπουλέ;

Η Νάντια Μπουλέ ταξίδεψε αυθημερόν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ναύπακτο, που αν κρίνουμε από το twitter της την αγαπάει πάρα πολύ!

Έτσι λοιπόν, χθες, βρέθηκε εκεί μαζί με την παραγωγή και δημοσιογράφους του Σκάι, για την εκπομπή “Γυρίσματα”. Η συγκεκριμένη κπομπή δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει με κάποιο διάσημο στον τόπο καταγωγής του, αφού το ξαναείδαμε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όταν είχαν επισκεφτεί το χωριό της και τη γιαγιά της.

Η Νάντια έγραψε στο Twiiter της: “Πατριδα! Είναι να μην αγαπάς αυτό το μέρος; Αυθημερόν στη Ναύπακτο για τα “Γυρίσματα” του Σκάι. Έστω και για λίγο είναι υπέροχα.”

Στη συνέχεια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της Ναυπάκτου!

Η Νάντια φαίνεται πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κατάφερε να βρεθεί στον τόπο καταγωγής της στον οποίο ο πατέρας της είναι και δήμαρχος!

Σύμφωνα με τπληροφορίες του TLIFE, η Νάντια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την όμορφη Ναύπακτο και κυρίως σε γιορτές και αργίες! Εκεί έχει πολλούς φίλους και συγγενείς και τα βράδια διασκεδάζει στα μπαράκια, που ένα από αυτά το έχει ένας ξάδερφός της!

Read More

And More